Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- під час англо-бурської війни (Південна Африка) в 1899-1902 роках, командир одного з загонів бурів українець Юрій Будяк, врятував від розстрілу одного молодого англійського журналіста. Згодом останній допоміг Ю.Будяку вступити до Оксфордського університету. В 1917 році Ю.Будяк працює в уряді Української Народної Республіки. В 1943 році Юрій Будяк помирає в радянському концтаборі. Англійського журналіста звали .... Уїнстон Черчілль....
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


“Народній самообороні” заборонили зустрічатися із виборцями. Поки тільки на Дніпропетровщині

Пістолетне право 12092 перегляди

Опубліковано - 24.05.2007 16:17 | Всі новини | Версія для друку

“Народній самообороні” заборонили зустрічатися із виборцями. Поки тільки на Дніпропетровщині
“Народній самообороні” заборонили зустрічатися із виборцями. Поки тільки на Дніпропетровщині
Влада, підконтрольна більшовикам, розпочала “демократичну” практику. Це засвідсує заява “Народної самооборони”, текст якої ми подаємо повністю, без коментарів.

На Дніпропетровщині забороняють масові заходи «Народної Самооборони»

Заява осередку Блоку «Народна Самооборона» в Дніпропетровській області

23 травня 2007 року селищний голова смт Васильківка Дніпропетровської області Павліченко С.В. листом за №299 на лист помічника-консультанта народного депутата України В. Стретовича О. Черненка про проведення у селищі зустрічі народного депутата та лідерів «Народної Самооборони» Юрія Луценка та Миколи Катеринчука (також депутата ВР) з мешканцями Васильківського, Покровського, Межівського та Синельниківського районів від імені Васильківської селищної ради повідомив про неможливість проведення цього масового заходу, посилаючись на ст. 39 Конституції України та Указ Президії Верховної Ради СРСР «Про порядок організації і проведення зборів, мітингів, вуличних походів і демонстрацій».

При цьому не було вказано номер рішення селищної ради, а сам селищний голова, який за сумісництвом є членом правлячої Партії регіонів терміново пішов «на лікарняний».

Заборона на проведення зустрічі з народними депутатами та лідерами «Народної Самооборони», яка проводиться у рамках кампанії «Народний наступ», є свідченням поновлення брутального тиску влади на блок Юрія Луценка, є демонстрацією цинічної зневаги до конституційних прав та свобод громадян з боку збанкрутілої влади Януковича і «синьо-червоної» коаліції.

Сили реваншу використовують протиправні методи проти своїх принципових опонентів із команди Юрія Луценка, оскільки проходження «Народної Самооборони» до парламенту забезпечує створення демократичної, а не чергової «антикризової коаліції».

На Дніпропетровщині, яку Партія регіонів прагне перетворити на вотчину донецького клану, «Народна Самооборона» рішучо протидіє спробам захоплення «донецькими» комунальних підприємств і перерозподілу власності.

Дніпропетровська «Народна Самооборона», виходячи зі стратегічного значення області для України в цілому, в своїй діяльності сповідує концепцію «Дніпровського плацдарму» та ставить за мету спільно з іншими демократичними силами домогтися стратегічного перелому в області, після якого «синьо-червоний» пояс припинить своє існування.

Тупе і примітивне «непущання» Юрія Луценка, заборона його зустрічей свідчать також про зростання популярності блоку «Народна Самооборона» в нашій області, боязнь та безсилість «регіоналів».

Голова координаційної ради Громадянського руху «Народна Самооборона» Юрія Луценка в Дніпропетровській області Олена Гарагуц
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Чудо не суперечить законам природи - воно суперечить нашим уявленням про неї ”
Блаженний Августин

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.