Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У ГПУ знову сталася сутичка. З “легкої руки” Піскуна і Цушка

Пістолетне право 8112 переглядів

Опубліковано - 24.05.2007 23:53 | Всі новини | Версія для друку

У ГПУ знову сталася сутичка. З “легкої руки” Піскуна і Цушка
У ГПУ знову сталася сутичка. З “легкої руки” Піскуна і Цушка
Сьогодні близько 20.00 на четвертому поверсі приміщення Генеральної прокуратури України, де розташований службовий кабінет генерального прокурора, сталася сутичка між бійцями спецпідрозділу МВС “Титан” та співробітниками Управління державної охорони.

Бійці «Титану» відповідно до угоди, укладеної між Генпрокуратурою та Міністерством внутрішніх справ про охорону приміщень цього відомства, намагалися замінити на постах співробітників УДО, розбили рацію. Під час інциденту працівники УДО зазначали, що їм ніхто не давав команди залишити пости.

Наразі співробітники обох служб здійснюють охорону на чотирьох поверхах приміщення, де розміщене керівництво Генпрокуратури.

Слід також зазначити, що народний депутат України Володимир Сівкович продемонстрував журналістам копії документів, які стосуються того, що генпрокуратуру охоронятиме служба охорони «Титан» МВС України.

Наразі у приміщенні ГПУ перебувають нардепи-більшовики, в якості группи підтримки відставленого Піскуна, а також співробітники спецназу МВС, слуби охорони та УДО. Протистояння триває.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Тільки люди розумом убогі, особливо недоумки та ідіоти, позбавлені національних прикмет”
Арсен Річі

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.