Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовша печера на Україні носить назву «Оптимістична» і знаходиться на Поділлі - це гіпсова печера на глибині 20 м, протяжністю понад 230 км. Вхід до неї розташований поблизу села Королівка Борщівського району Тернопільській області. Це найдовша гіпсова печера у світі і друга за протяжністю, - вона поступається лише Мамонтовій печері в США...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Росія перекинула в окупований Луганськ велику партію зброї та боєприпасів

Війна з Росією (АТО) 3095 переглядів

Опубліковано - 7.06.2019 19:05 | Всі новини | Версія для друку

Росія перекинула в окупований Луганськ велику партію зброї та боєприпасів
Росія перекинула в окупований Луганськ велику партію зброї та боєприпасів
Поки в Україні готуються до запровадження «режиму тиші» на лінії зіткнення та створення зони безпеки у Станиці Луганській, в окупованому Луганську на території трикотажної фабрики «Лутри» спостерігається скупчення живої сили та техніки окупантів.

Про це повідомив у Facebook заступник голови Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Клименко.

«Протягом останнього тижня на територію фабрики з Ростовської області РФ була доставлена велика партія стрілецької зброї та боєприпасів, призначених для озброєння підрозділів так званого «2-го АК народної міліції ЛНР». На території фабрики розташовані склади і відкрито цех по ремонту стрілецької зброї. Крім того, там знаходяться шість одиниць БТР-60, щонайменше 35 вантажівок військового типу й один БТР-80», - написав Клименко.

Варто зазначити, що у звіті спеціальної моніторингової місії ОБСЄ повідомляється, що станом на 3 червня існують ознаки військової присутності та присутності військового типу в зоні безпеки. А саме – зафіксовано вантажівки, що рухалися з ділянки поблизу кордону з Російською Федерацією в напрямку непідконтрольних урядові України територій Луганської області.

Тим не менш, спецпредставник ОБСЄ у Тристоронній контактній групі щодо врегулювання конфлікту на Донбасі Мартін Сайдік повідомив, що 10 червня планується розпочати розведення сил на ділянці в Станиці Луганській.

«Можливо за три дні, які залишились до впровадження рішення ТКГ, ситуація зміниться, і уся ця техніка повернеться до Ростовської області РФ. Ми прагнемо миру, але не будь-якою ціною. Не за такий сценарій віддали свої життя 15 тисяч кращих синів та доньок України», - зазначає Клименко.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Війна з Росією (АТО)»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

...пaтpіoтизм вeликoгo нapoдa має бути віpoю у вeликy і світову міcію цього нapoдa, інакше це бyдe нaціoнaлізм пpoвінційний, зaмкнений і позбавлений світових перспектив.”
Микола Бердяєв

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.