Аратта - На головну

23 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Помпео каже, що Росія втручалась не лише у вибори 2016 року

Політика 2923 перегляди

Опубліковано - 30.07.2019 10:16 | Всі новини | Версія для друку

Помпео каже, що Росія втручалась не лише у вибори 2016 року
Помпео каже, що Росія втручалась не лише у вибори 2016 року
Державний секретар Майк Помпео заявив, що не має жодного сумніву щодо втручання Росії у президентські вибори в США 2016 року.

Втім, він підкреслив, що “спроби підірвати західну демократію” робили також інші країни. Про це він сказав під час розмови в Економічному клубі Вашингтона.

Відповідаючи на запитання, чи є в нього сумніви, як у екс-голови ЦРУ, щодо того, чи втручалась Росія в президентські вибори у США у 2016 році, Помпео відповів: “Жодних сумнівів, жодних. І у вибори перед цим, і перед цим, і перед цим, а також у вибори в 2018. Можливо, люди забули, але ми мали вибори після 2016 року. Дехто каже: ми маємо захистити кампанію 2020 року – і хороші люди, що балотувались у 2018, тоді хвилювались також. Нам вдалось зробити це дуже ефективно, і ми зробимо це знову у 2020”.

Водночас, державний секретар додав, що "йдеться не лише про втручання Росії. Це неправильне трактування, я поясню. Інші країни, крім Росії, хочуть підірвати американську демократію – це було правдою з часів заснування нашого великого народу. Ми маємо бути пильними”.

Після цього модератор уточнив у голови держдепу, чи піднімали цю тему під час зустрічей із президентом Росії Путіним:

Модератор: Чи ви донесли до Путіна, що нам не подобається те, що він зробив раніше, і йому не слід цього робити знову?

Майк Помпео: Багато разів.

Модератор: І що він відповів?

Майк Попмпео: “Взяв до відома”. Це дипломатичний термін для “Я почув тебе, бро”.

24 липня у Конгресі відбулись слухання за участі спецпрокурора Роберта Мюллера. Він виступив перед представниками юридичного комітету і комітету з розвідки і ще раз наголосив, що російський уряд втручався у президентські вибори в США 2016 року “масштабно і систематично”.

Після цього комітет із розвідки Сенату США опублікував звіт, у якому йшлось, що метою Росії на виборах президента у 2016 році стали виборчі системи усіх 50 штатів – це значно більше, ніж вважалось до тього. Відтак, на розгляд Сенату внесли два законопроекти із протидії втручанню третіх країн у вибори США. Однак, їхній розгляд заблокував голова республіканської більшості Мітч Макконнелл.


Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Три речі роблять націю великою і процвітаючою: плодоносний ґрунт, діяльна промисловість і легкість пересування людей і товарів”
Френсіс Бекон

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.