Аратта - На головну

24 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовший духовий музичний інструмент в світі - це трембіта, — конічна дерев’яна труба без бокових отворів. ЇЇ довжина може досягати чотирьох метрів. Діапазон трембіти — дві з половиною октави. Її звуки чутно більш ніж за десять кілометрів. Цей традиційний для жителів українських Карпат інструмент і досі використовується. Трембітарі сповіщають горян про важливі події. Якщо Ви включите до програми своєї подорожі один з фестивалів краю, то обов’язково познайомитеся з незвичайним інструментом.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У справжніх більшовиків вже почалося щось схоже на пронос вимог. Може домовленості зірвати вдасться?

Коаліція «С.Р.А.К.А» 7051 перегляд

Опубліковано - 28.05.2007 21:04 | Всі новини | Версія для друку

У справжніх більшовиків вже почалося щось схоже на пронос вимог. Може домовленості зірвати вдасться?
У справжніх більшовиків вже почалося щось схоже на пронос вимог. Може домовленості зірвати вдасться?
Петро Симоненко вважає, що виконання досягнутих домовленостей щодо врегулювання політичної кризи, яка виникла внаслідок порушення президентською стороною Конституції і законів України треба розпочати з повернення у правове поле.

“Зокрема, - заявив Петро Симоненко, - необхідно відновити роботу Конституційного Суду для чого Президент зобов'язаний скасувати свої Укази про звільнення суддів, як такі, що були видані всупереч діючому законодавству.

Треба розблокувати роботу Генпрокуратури і скасувати Указ про звільнення С.Піскуна з посади Генпрокурора.

Треба, нарешті, привести персональний склад Ради нацбезпеки у відповідність з Конституцією і, в першу чергу, вивести з її складу голів облдержадміністрацій і секретаря РНБО І.Плюща, призначення якого на посаду суперечить Закону про держслужбу”. - повідомляє прес-служба.

Петро Симоненко також наголосив на необхідності скасування Президентом Указу про підпорядкування собі Внутрішніх військ, які, згідно закону, входять до складу МВС України.

Замість післямови. Якщо гарти у принциповість та законослухнянність, то Петру Миколаєвичу, як принциповому ленінцю, треба було б розпочати із своїх імперіалістичних колег по коаліції.

Зокрема, зажадати пояснень у Богатирьової щодо “кулуаної роботи із опозицією” при тому вимагати, аби вона і її патрон хоча б публічно покаялися та розповіли, якими методами “прикупали” їхні депутатські голоси.

Або вимагати у своїх колег по коаліції негайного переголосування Закону “Про Кабінет Міністрів України” і скасування усіх статей, які не відповідають Конституції України. При тому обов'язково особисто товаришу Симоненку покаятися на українському телебаченні щодо цього голосування.

І щоб вже остаточно підтвердити своє реноме борців з експлуататорами, негайно зажадати відставки Першого віце-прем'єра та міністра фінансів Азарова за неадекватне відшкодування ПДВ “своїм” структурам у Донечччині. При тому - із обов'язковою перевіркою правоохоронців на предмет корупційного особистого інтересу.

Але головним кроком справжнього борця з експлуататорами товариша Симоненка, звичайно міг стати вихід його особисто та його колег по партії із експлуататорсько-олігархічної коаліції. При тому із обов'язковою прес-конферецією, де б комуністи прозвітували народу, як вони із середини підривали кубло кривавих експлуататорів.

Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Коаліція «С.Р.А.К.А»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Уряди, в яких висловлюються протилежні міркування, придатні, доки царює мир”
Наполеон

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.