Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Заліщики (Тернопільська область), після нападу Німеччини на Польщу в 1939 році, деякий час перебував польський уряд. А вже після вступу у війну Радянського Союзу, цей уряд через Румунію евакуюється в Англію, й до 1945 року вважався легітимним урядом Польщі...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Поліцаї кошмарять прихильників шамана, який ішов виганяти Путіна

Імперія «Совок» 3219 переглядів

Опубліковано - 24.09.2019 16:52 | Всі новини | Версія для друку

Поліцаї кошмарять прихильників шамана, який ішов виганяти Путіна
Поліцаї кошмарять прихильників шамана, який ішов виганяти Путіна
В Іркутській області Росії знову затримали прихильників шамана Олександра Габишева, який ішов пішки в Москву, щоб «вигнати Путіна».

Про це пише «МБХ медіа» з посиланням на координатора «Правозахист Листівки» Олексія Прянишникова.

«Мова йде про тих, хто йшов проїжджою частиною. Хтось зняв це на відео, і їх затримала поліція. Зараз оформляють в ДІБДР. Ідеться, швидше за все, про статтю 12.29 КпАП (порушення пішоходом правил дорожнього руху). Буде штраф, а декого можуть відпустити просто після надання пояснень», - сказав Прянишников.

Раніше у неділю в Іркутську затримували чотирьох прихильників шамана. Їх відпустили після надання пояснення з приводу нібито зробленого сусідами дзвінка про бійку в квартирі.

Як повідомлялося, Габишев у березні вирушив до Москви для проведення «обряду вигнання Путіна. У Бурятії, до якої він дійшов, були масові протести, в тому числі і через дії влади після затримання прихильників Габишева.

Його затримали 19 вересня на кордоні Бурятії та Іркутської області. Проти шамана порушили кримінальну справу про публічні заклики до екстремістської діяльності (ч.1 ст.280 КК). З нього взяли підписку про невиїзд. При цьому Габишев відкликав угоду про добровільне обстеження в психдиспансері. Зараз він збирає допомогу для захисту від висунутих проти нього обвинувачень.

«Правозахист Листівки» - один з проектів «Відкритої Росії», який захищає людей, переслідуваних державою за погляди, політичну і громадську діяльність.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Такого безладу ніде немає. Треба, щоб сюди прийшли піночети й навели порядок. Бо в Україні жити соромно. Країна, де не діють закони. Це не демократія, а суцільна вакханалія. У нас безнадійно втрачений етично-моральний стрижень”
Іван Марчук

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.