Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Українські дерев`яні церкви були збудовані у символічній формі кораблів та звернуті зі Сходу на Захід. Історично, українські церкви були побудовані з центральним нефом та двома боковими проходами. Це розділення споруди на три частини відповідає трьом догмам, або Божої Священної триєдності: духу, душі, та тілу людини. Багаточислені куполи та шпилі позначають щогли кораблю, а хрести на кожному вістрі розмежовують де бути вітрилам.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


НАТО збільшує допомогу Україні

Війна з Росією (АТО) 4400 переглядів

Опубліковано - 24.10.2019 09:52 | Всі новини | Версія для друку

НАТО збільшує допомогу Україні
НАТО збільшує допомогу Україні
НАТО зараз в процесі збільшення допомоги Україні, заявив Генеральний секретар Альянсу Єнс Столтенберґ, відповідаючи на питання під час прес-брифінгу напередодні зустрічі міністрів країн-членів НАТО в Брюсселі.

"Я зустрічався з президентом Зеленським і ми обговорили продовження допомоги, - наголосив посадовець. - Зараз ми в процесі збільшення допомоги, бо під час зустрічі міністрів у квітні в Вашингтоні ми узгодили новий пакет, що стосується різних сфер, включаючи військово-морські сили", передає Голос Америки.

Всі союзники – як в Північній Америці так і в Європі надають значну підтримку Україні, запевнив Столтенберґ, відповідаючи на питання американського журналіста стосовно обґрунтованості критичних зауважень президента США Дональда Трампа в бік союзників у Європі за недостатню підтримку України.

"По-перше, ми надаємо значну підтримку на політичному рівні. Ми знову і знову повторюємо, що не приймаємо незаконну анексію Криму і що ми підтримуємо територіальну цілісність України. Ми потужно підтримуємо зусилля з досягнення врегулювання на політичному рівні, втілення Мінських домовленостей і ми бачимо певний прогрес, включаючи обмін полоненими. Ми бачимо нові ініціативи, пожвавлення зусиль задля досягнення прогресу із втілення Мінських домовленостей.

Також ми надаємо підтримку на практичному рівні - ми допомагаємо їм модернізувати збройні сили та сили безпеки, різні країни-члени Альянсу надають підтримку через механізми НАТО та на двосторонній основі, в таких сферах, як навчання, організація командування та контролю, кіберсфері", - говорить Столтенберґ".

30-31 жовтня відбудеться візит делегації НАТО на чолі зі Столтенберґом до України. Візит ще раз продемонструє підтримку Альянсу України, йдеться в офіційному повідомлення НАТО.

"НАТО відвідає Україну через декілька тижнів і також відвідаємо Одесу, де ми почали допомагати в розбудові спроможностей захисту на морі", - додав генеральний секретар.


Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Війна з Росією (АТО)»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Від Трипілля українці як солідаристи тяжіють до кооперативної співпраці, але у 1929 році більшовики перетворили на колгоспи та радгоспи численні сільськогосподарські товариства, машинові товариства, товариства спільного оброблення землі, тощо...”
Юрій Липа

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.