Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Янукович хоче продовжити пленарні засідання. Для цього більшовики створюють проблеми

Коаліція «С.Р.А.К.А» 7040 переглядів

Опубліковано - 30.05.2007 12:43 | Всі новини | Версія для друку

Янукович хоче продовжити пленарні засідання. Для цього більшовики створюють проблеми
Янукович хоче продовжити пленарні засідання. Для цього більшовики створюють проблеми
Прем’єр-міністр України Віктор Янукович вважає за необхідне продовжити роботу Верховної Ради України ще на один день.

Прибувши на засідання Кабінету міністрів, прем’єр повідомив, що сьогодні має намір провести консультації з Президентом України Віктором Ющенком стосовно цього питання.

Необхідність продовження роботи Верховної Ради він пояснив необхідністю вирішення економічних питань, зокрема, прийняття законопроектів, необхідних для вступу до СОТ.

Крім того, прем’єр-міністр повідомив, що сьогодні має намір взяти участь у засіданні Погоджувальної ради Ради за участю голови Верховної Ради Олександра Мороза.

Віктор Ющенко, Віктор Янукович і Олександр Мороз виступають за необхідність дотримання всіх домовленостей, що були досягнуті щодо проведення дострокових виборів. Про це Мороз заявив сьогодні під час пленарного засідання парламенту.

За словами спікера, це питання обговорювалося сьогодні під час зустрічі з Президентом. "Мова йшла про необхідність дотримання всіх домовленостей", - сказав Мороз.

Однак, сьогодні під час зустрічі з членами спеціальної делегації Європарламенту спікер заявив, що Віктор Ющенко порушує домовленості, досягнуті з ним і прем’єр-міністром Віктором Януковичем 27 травня.

Лідер фракції КПУ Петро Симоненко також вважає , що розглядати у Верховній Раді України пакет документів, необхідний для проведення дострокових виборів, можна тільки після того, як 151 народний депутат напише заяви про дострокове припинення своїх повноважень.

Тим часом, член фракції Блоку Юлії Тимошенко Анатолій Семинога заявляє, що представники Комуністичної та Соціалістичної партій намагаються зірвати домовленості між Президентом і прем’єр-міністром щодо проведення дострокових виборів.

Сьогодні у Верховній Раді України розпочалося ранкове пленарне засідання, у якому в результаті було оголошено перерву до 14:00. Перший заступник голови парламенту Адам Мартинюк, що головує на засіданні, заявив, що наразі ще "немає з чим працювати", оскільки лідери фракцій та представники робочої групи погоджують законопроекти, що повинний розглянути парламент.

Відповідно до домовленостей Президента Віктора Ющенка, прем’єр-міністра Віктора Януковича і голови ВР Олександра Мороза, позачергові вибори повинні відбутися 30 вересня.

Учора Верховна Рада прийняла проект постанови про підтвердження результатів голосування щодо законів України, прийнятих парламентом у період з 3 квітня по 29 травня.

Крім того, Рада прийняла постанову Про визнання утратившими силу актів Верховної Ради. "За" проголосували 397 з 436 народних депутатів, зареєстрованих у залі.

29 травня Президент призупинив на два дні (29-30 травня) дію свого Указу від 26 квітня про розпуск ВР V скликання.

Вчора КПУ, СПУ та ПР виступили із заявами, в яких містилися ультиматуми та погрози на адресу Президента.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Коаліція «С.Р.А.К.А»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли хоч в невеличкій частині народу жевріє ідея незалежності, коли хоч частина народу має змогу виявляти волю нації, то це ліпше, ніж коли нидіє цілий мозок нації в рабстві, атрофуючи в цілій нації волю до самостійного життя”
Дмитро ДОНЦОВ

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.