Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в селі Лемеші (Чернігівська область) на початку XVIII століття народився хлопчик Олексій Розум. У вільний від випасу корів час, він співав у сільскому церковному хорі, де був помічений, відправлений до Петербургу й згодом став графом Розумовським й вінчаним чоловіком імператриці Елизавети (щоправда без права престолонаслідування). Брат графа Кирило у 18 років (!!!) очолив петербургську академію наук, а згодом ще й став гетьманом Лівобережної України...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


В Україні ми бачимо сучасне народження нації

Політика 4933 перегляди

Опубліковано - 6.12.2019 13:23 | Всі новини | Версія для друку

Сенатор Рон Джонсон
Сенатор Рон Джонсон
Україна у своєму становленні проходить шлях, який США пройшли більше 200 років тому в прагненні до свободи, демократії та добробуту. Саме тому, на думку сенатора США від Республіканської партії Рона Джонсона, Україна є важливою і заслуговує на підтримку США.

"Для мене Україна є важливою насамперед тому, що ми бачимо націю, яка народжується у сучасному світі", - заявив сенатор у своєму виступі на події організованій аналітичним центром Atlantic Council цього тижня.

"Я знаю, що Україна – давня, але і нова країна. Це країна, яка намагається звільнитись від корупції, яку вона успадкувала від Радянського Союзу. Це країна – де люди прагнуть вільно дихати і користуватись добробутом, який може дарувати їх земля, їх країна та економіка. Гадаю, американці хочуть це підтримати".

Сенатор провів паралель з історичним досвідом Америки, яка стала на шлях розбудови країни 250 років тому, але все ще долає складнощі на цьому шляху.

"Цей процес відбувається через 250 років після нашого власного народження як країни. Ми крізь це пройшли і все ще проходимо зростання. Ми ще дуже далеко від того, що Конституція називає "побудова досконалішого союзу". На жаль у цій країні є розділ і ми все ще боремося. Свобода – це нелегко. Це важко. Як людина, яка любить свободу я дуже співпереживаю народу України, який виказав неймовірну довіру президентові Зеленському. Я вважаю, що він справді намагається. Він є абсолютно новим у політиці, як і я, як і президент Трамп.

Ця "молода людина" зробила заяву про те, що ці вибори "були не про мене", а про те, чого прагне народ України – подолання та зменшення корупції, наголосив сенатор.

"Я співпереживаю народові, який любить свободу, який прагне того ж, що і всі у світі – безпеки, певного добробуту, здатності забезпечити родину і, можливо, кращої країни, ніж та у якій виріс, - говорить Джонсон. - Хіба не кожен цього пране? І, на мою думку, саме це Америка і представляє".

Сенатор, який є прибічником Трампа, зауважив, що те, що процес міжнародної політики щодо України став відомий громадськості, зашкодило міжнародним відносинам. Він зауважив зокрема, що оприлюднення стенограми розмови Трампа та Зеленського, що відбулась 25 липня, зменшило впевненість світових лідерів в тому, що їх спілкування з американською адміністрацією також не буде оприлюднене. Він також запевнив, що навіть якщо б в рамках виконавчої влади США, не було знято замороження оборонної допомоги Україні, це питання вирішили б у співпраці з законодавчою владою США.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

У сучасних умовах будь-яка нація, що не бажає «самознищення» чи рабського становища у світовому співтоваристві, повинна на перше місце висувати завдання інтелектуальної безпеки”
Юрій Канигін

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.