Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Російські агресори продовжують накопичувати боєприпаси і озброєння біля лінії фронту

Війна з Росією (АТО) 3332 перегляди

Опубліковано - 5.02.2020 19:32 | Всі новини | Версія для друку

Російські агресори продовжують накопичувати боєприпаси і озброєння біля лінії фронту
Російські агресори продовжують накопичувати боєприпаси і озброєння біля лінії фронту
За інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, Російська Федерація продовжує постачання боєприпасів, озброєння та військової техніки через неконтрольовані Україною ділянки кордону.

Про це, під час щоденного зведення щодо обстановки в районі проведення операції Об’єднаних сил, повідомив Максим Праута з пресцентру Міністерства оборони України.

Зокрема, минулого тижня окупанти колоною вантажних автомобілів завезли з території Росії зброю та боєприпаси через ділянку кордону поблизу н.п. Дякове (Луганська область).

Водночас командування ЗС РФ продовжує використовувати тимчасово окуповану територію у Донецькій та Луганській областях як полігон для випробування сучасних і перспективних зразків озброєння та військової техніки.

Так, в інтересах 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК російсько-окупаційних військ в районах н.п. Широка балка, Гольмівській та «Світлодарської дуги», що входять до смуги відповідальності 3 окремої мотострілецької бригади, активно застосовуються модернізовані зразки безпілотних літальних апаратів.

А в районах м. Луганськ, м. Дебальцеве та на Новоайдарському напрямку (смуга відповідальності 2 окремої мотострілецької бригади) фіксується робота комплексів радіотехнічної, радіоелектронної розвідки та радіоелектронної боротьби російського виробництва.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Війна з Росією (АТО)»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Відберіть у народу все, і все він може повернути, але відберіть мову, і він ніколи її більше не створить... Нову батьківщину може створити народ, але мову - ніколи; вмерла мова в устах народу - вмер і народ...”
Костянтин Ушинський

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.