Аратта - На головну

24 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Правозахисники розповіли про ситуацію з коронавірусом в ОРДЛО

Війна з Росією (АТО) 2367 переглядів

Опубліковано - 16.03.2020 14:06 | Всі новини | Версія для друку

Правозахисники розповіли про ситуацію з коронавірусом в ОРДЛО
Правозахисники розповіли про ситуацію з коронавірусом в ОРДЛО
Ніякої протидії поширенню коронавірусної інфекції Covid-19 на території ОРДЛО не ведуть.

Про це, з посиланням на «Східну правозахисну групу» (СПГ), повідомляє на своїй сторінці в Facebook представник уповноваженого Верховної Ради з прав людини в Луганській і Донецькій областях Павло Лисянський.

«На сьогодні школи, дитячі садки, університети та установи працюють у штатному режимі. В ОРДО 15.03.2020 року пройшли масові акції: м. Донецьк - фестиваль-конкурс творчості «Шире-круг»; парад, присвячений ветеранам Великої Вітчизняної війни; м. Ясинувата - парад, присвячений ветеранам Великої Вітчизняної війни», - повідомив Лисянський.

На території ОРДЛО діє наказ ватажків «ЛНР» і «ДНР» по протидії поширенню коронавірусної інфекції Covid-19, з якого випливає, що особи, які прибули з-за кордону мають забезпечити собі самоізоляцію на 14 днів удома. Після прибуття в ОРДЛО повідомити на гарячу лінію Міністерства охорони здоров’я в якій країні перебувала людина. Заборонено в’їзд на територію ОРДЛО особам із температурою і без «прописки» в ОРДЛО.

«Також, за нашою інформацією, в ОРЛО людей із симптомами на коронавірус доправляли до корпусу Луганської обласної лікарні, але після трьох днів госпіталізації відправили всіх додому. Медичні працівники ОРДЛО з міст Стаханов, Дебальцеве, Зоринськ, Перевальськ, Шахтарськ, Торез, Вуглегірськ повідомляють, що в медустановах цих міст абсолютно не підготовлені до протидії коронавірусу, медикаментів немає, медичні маски та рукавички в дефіциті», - цитує Лисянський Східну правозахисну групу.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Війна з Росією (АТО)»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Той, хто проявляє жалість до ворога, безжалісний до самого себе”
Френсіс Бекон

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.