Аратта - На головну

26 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Донбас залишається лідером по кидалову. Працювати там зовсім не означає отримати зарплатню

Зона економічного дива 9323 перегляди

Опубліковано - 31.05.2007 13:57 | Всі новини | Версія для друку

Донбас залишається лідером по кидалову. Працювати там зовсім не означає отримати зарплатню
Донбас залишається лідером по кидалову. Працювати там зовсім не означає отримати зарплатню
Протягом квітня заборгованість із заробітної плати в Україні скоротилася на 45 млн. грн. і станом на 1 травня цього року становить 835 млн. грн. Лідером із невиплат - впевнено залишається Донеччина.

Про це повідомив Державний комітет статистики.

Лідером із заборгованості й далі залишається Донецька область – 185,5 млн.грн. При цьому протягом квітня заборгованість із зарплатні на Донеччині скорочено майже на 20 млн. грн.. Поряд з Донецькою лідерами щодо заборгованості залишаються Луганська (91,8 млн. грн.) Харківська (65,8 млн. грн), Дніпропетровська (42,6 млн. грн..) області та АР Крим (49, 6 млн. грн..).

Найменший рівень заборгованості в Закарпатській (3,4 млн. грн..), Волинській (4,5 млн. грн), Чернівецькій(4,8 млн. грн) та Івано-Франківській (7,6 млн. грн) областях.

При чому в Закарпатській та Івано-Франківській областях вона незначно зросла протягом квітня.
Заборгованість в м. Києві зросла за останній місяць з 8,6 до 9,7 млн. грн..

Від “Аратти”: як на нас - то не дивно, що території, де абсолютну владу мають регіонали із класовоблизькими політичними союзниками, про законні інтереси громадянина ведеться лише пропагандистська тріскотня.

Насправді, кримінально-більшовицька влада ніколи не думала про народ, який завжди був у стані робочого бидла, якому хазяїн не надає навіть пристойного стійла. Бо найпокірливіший люмпен - це напівголодний люмпен. Бо він буде за крихти цілувати руки хазяїну та їсти собі подібних.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Зона економічного дива»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Відберіть у народу все, і все він може повернути, але відберіть мову, і він ніколи її більше не створить... Нову батьківщину може створити народ, але мову - ніколи; вмерла мова в устах народу - вмер і народ...”
Костянтин Ушинський

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.