Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Росія та Китай посилюють підривну діяльність у ФРН

Світ навколо нас 2838 переглядів

Опубліковано - 9.07.2020 17:45 | Всі новини | Версія для друку

Росія та Китай посилюють підривну діяльність у ФРН
Росія та Китай посилюють підривну діяльність у ФРН
Федеральне відомство з охорони конституції фіксує посилення підривної діяльності з боку Росії та Китаю в Німеччині.

Федеральне відомство з охорони конституції попереджає про небезпеку дедалі активнішої підривної діяльності Росі та Китаю у ФРН. У кризові часи посилюються кібератаки та дезіформаційні кампанії, які мають на меті дестабілізувати вільне суспільство, йдеться в оприлюдненій у четвер, 9 липня, доповіді відомства.

У документі також повідомляється про різке збільшення злочинів, які здійснюють у Німеччині праві та ліві екстремісти. За даними спецслужби, у 2019 в країні нарахували 22 300 злочинів з правоекстремістським підґрунтям (майже на 10 відсотків більне, ніж торік) та 6400 - з лівоекстремістським (на 40 відсотків більше). Водночас кількість насильницьких злочинів скоротилася - на 15 відсотків у випадку з ультраправими та на 10 відсотків - у випадку з ліворадикалами.

Значну загрозу і надалі становлять ісламські екстремісти, вважають у відомстві. Хоч в останні три роки в Німеччині ісламістами не було здійснено жодного теракту, салафіти й надалі посилюють свій вплив у країні, йдеться в доповіді.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Знаєте, що таке малорос? Ні? Паршивець, просто кажучи, ні те ні се. Він, бачите, собі з походження — українець, з виховання — руський, з переконань — неук у всьому, що торкається рідного народу, по вдачі — боягуз, себелюб, раб. От це — малорос.”
Володимир Винниченко

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.