Аратта - На головну

24 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовша печера на Україні носить назву «Оптимістична» і знаходиться на Поділлі - це гіпсова печера на глибині 20 м, протяжністю понад 230 км. Вхід до неї розташований поблизу села Королівка Борщівського району Тернопільській області. Це найдовша гіпсова печера у світі і друга за протяжністю, - вона поступається лише Мамонтовій печері в США...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У Білорусі зникла ще одна соратниця Світлани Тихановської

Імперія «Совок» 2118 переглядів

Опубліковано - 8.09.2020 21:37 | Всі новини | Версія для друку

Антоніна Коновалова
Антоніна Коновалова
Соратниця лідерки білоруської опозиції Світлани Тихановської Антоніна Коновалова перестала виходити на зв’язок, повідомили в штабі Тихановської.

Штаб лідерки білоруської опозиції Світлани Тихановської повідомив у вівторок, 8 вересня, про зникнення ще однієї її соратниці - Антоніни Коновалової. "Зникла Коновалова Антоніна, довірена особа Світлани Тихановської. Місцеперебування на даний момент невідоме", - повідомили в штабі інформагенції "Інтерфакс".

Як повідомлялося, напередодні перестали виходити на зв’язок члени президії Координаційної ради опозиції Марія Колесникова, прессекретар Антон Родненков і виконавчий секретар Іван Кравцов.

Зранку вівторка Держагентство БелТА повідомило, що Колесникова була затримана при спробі незаконного перетину держкордону з Україною. У прикордонному комітеті Білорусі підтвердили інформацію про затримання Колесникової, а також повідомили, що Родненков і Кравцов перебувають на території України.

Згодом у штабі експретендента на участь у президентських виборах в Білорусії Віктора Бабарика заявили про одержання інформації, що Колесникову після затримання утримують у прикордонному загоні в Гомельській області.

"До нашого штабу із кількох анонімних джерел надійшла інформація, що Марія Колесникова затримана і перебуває у Мозирському прикордонному загоні", - йдеться у повідомленні, яке цитує "Інтерфакс". За даними штабу, в інтересах Колесникової підписано договір з адвокатом із міста Мозиря, який подав до військової частини повідомлення про прийняття захисту і копію ордера.

Однак, за даними штабу, там "йому також повідомили про те, що Марії Колесникової у цій військовій частині немає".

При цьому Держприкордонкомітет, що підтвердив затримання, також не повідомив, хто затримував Колесникову і за яких підстав її затримано.

Соратники також повідомили, що Білоруський Гельсінський комітет направив до робочої групи ООН з насильницьких зникнень повідомлення щодо Колесникової.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Все, що йде поза рами нації, це або фарисейство людей, що ітернаціональними ідеалами хотіли би прикрити свої змагання до панування одної нації над другою, або хворобливий сентименталізм фантастів, що раді би широкими “вселюдськими” фразами прикрити своє духове відчуження від рідної нації...”
Іван Франко

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.