Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- свій шлях до Місяця радянський «Луноход» розпочав в Україні. Для підготовки команди, що ним керувала, та для випробовувань самого апарата в кримських горах під Сімферополем було створено спеціальний «місяцедром». У 70-х на Місяць було запущено всього два «трактори» — «Луноход-1» та «Луноход-2». Під час виконання місячної місії «трактористи» теж знаходилися в Криму — у центрі керування в селищі Шкільне. Пізніше зі Шкільного керували роботою космічних кораблів «Союз», брали участь у здійсненні першої міжнародної стиковки «Союз»-«Аполон», відстежували перший, і єдиний, політ радянського «човника» «Буран». Після проголошення незалежності України центр у Криму було майже повністю знищено...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Президент Ющенко призначив дострокові вибори на 30 вересня

Подія дня 10408 переглядів

Опубліковано - 5.06.2007 13:54 | Всі новини | Версія для друку

Президент Ющенко призначив дострокові вибори на 30 вересня
Президент Ющенко призначив дострокові вибори на 30 вересня
Президент України Віктор Ющенко підписав Указ про призначення позачергових виборів до Верховної Ради на 30 вересня 2007 року.

Указ підписано на реалізацію відповідних пунктів Спільної заяви Президента, Голови Верховної Ради і Прем'єр-міністра від 27 травня, а також зважаючи на прийняті 3 червня рішення БЮТ та «Нашої України» про дострокове припинення повноважень народних депутатів, обраних від цих блоків – що, відповідно до Конституції України та рішення Конституційного Суду від 17 жовтня 2002 року, має наслідком неповноважність ВР.

Враховуючи неможливість відновлення двох третин від конституційного складу Верховної Ради України V скликання, Президент постановив провести вибори 30 вересня.

Центральна виборча комісія, відповідно до Конституції, закону про вибори народних депутатів та інших законів повинна у 60-денний строк забезпечити підготовку та проведення позачергових парламентських виборів.

Кабінет Міністрів України має забезпечити фінансування дострокових виборів до Верховної Ради.

Указ опублікований у спеціальному випуску «Офіційного вісника Президента України» N14 від 5 червня 2007 року.

Іншим Указом Глави держави визнані такими, що втратили чинність: Указ від 26 квітня 2007 року про дострокове припинення повноважень ВР та призначення позачергових виборів, а також Укази від 29 травня, від 31 травня та від 1 червня 2007 року.

Указ опублікований в «Офіційному віснику Президента України» N 13 від 5 червня 2007 року
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Подія дня»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Християнська етика була явним противенством поганської. Коли поганство головними чеснотами громадянина вважало гордість, смілість, неуступчивість, – християнство бачило свій ідеал у покорі, податливості та незлобності. Поганин (культурний чоловік) любив гарну одежу, пахощі, чистоту, тілесну красоту – християнин усе те вважав чортівською спокутою, гріхом та злочином. Світ і природа, що (...) були джерелом усього живого, всієї краси, всієї радості, в очах християнина – се минущі тіні, ілюзії, чортяча мана, джерело зла, гріха та чортячої спокуси. Більшого, повнішого противенства годі собі уявити ”
Іван Франко

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.