Аратта - На головну

27 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Справжній більшовик Грач розповів на чиї інтереси працюють коаліціянти

Коаліція «С.Р.А.К.А» 7001 перегляд

Опубліковано - 5.06.2007 14:30 | Всі новини | Версія для друку

Справжній більшовик Грач розповів на чиї інтереси працюють коаліціянти
Справжній більшовик Грач розповів на чиї інтереси працюють коаліціянти
Лідер комуністів Криму, народний депутат Леонід ГРАЧ вважає, що критичне висловлювання Президента Росії Володимира Путіна на адресу "хлопців з України, що дискредитували себе", стосується в першу чергу партії Регіонів і Соціалістичної партії України.

Про це йдеться в коментарі Грача.

"Викривальне, критичне висловлювання Президента Росії на адресу “українських хлопців”, що дискредитували себе, стосується, поза сумнівом, в першу чергу Партії регіонів і СПУ», - вважає він.

«Що відбулося після успішно завершеної, штучно інспірованої операції опереткового протистояння під назвою "А-ля дострокові вибори"? – відзначає лідер кримських комуністів. - Відбулася публічна відмова від демократичних принципів. Рішення з доленосного питання відбулося не за допомогою конституційних процедур, а шляхом закулісної нічної домовленості за спиною суспільства. Відбулися, фактично, злам правової системи і тотальна дискредитація органів влади - інституту Президента, парламенту, Кабінету Міністрів, Конституційного Суду, судів загальної юрисдикції, прокуратури, МВС, практично всіх органів влади".

На думку Грача, в основі "антидержавного перевороту лежить змова олігархічних структур, які знаходяться під контролем американців", а криза в Україні тільки починає набирати "трагічні обороти". "Вона (криза) вступила в нову витонченішу і жорсткішу стадію. Довіра суспільства до державно-політичної системи підірвана остаточно, а можновладці фактично відмовилися від демократичних процедур в рамках законодавчого поля, замінивши їх закулісною змовою. За наслідками антиконституційних дострокових виборів, які, поза сумнівом, мають намір у обов`язковому порядку сфальсифікувати, до влади хочуть привести конституційну більшість в парламенті - антиросійську, проамериканську коаліцію", - вважає лідер комуністів Криму.

"В.Путін має рацію. Демократією на Україні не пахне", - заявив Грач. На його думку, "русофобська п`ята колона" створить за американців все, що потрібне "для подальшого знищення нашої слов`янсько-православної самоідентичності, східнослов`янської цивілізації, історії". "Передумови для цього з’явилися відразу після виборів 2006 року, коли і Янукович, і той же Мороз фактично відреклися від передвиборних гасел, від боротьби за надання російській мові статусу державної, заговорили про європейські пріоритети і можливість вступу в НАТО", - сказав Грач.
Як відзначає Грач, КПУ є єдиною силою, "яку не можна звинуватити в непослідовності, в ідейних хитаннях". "Свого часу Компартія, піднявшись над своїми ідеологічними принципами заради того, щоб зупинити помаранчеве нашестя і реалізувати три своїх основних передвиборних гасла (вступ до ЄЕП, не вступ до НАТО, надання російській мові статусу державної), свідомо увійшла до парламентської коаліції. Але сьогодні вимушені з гіркотою констатувати: від колишньої єдності в коаліції, створеній в першу чергу на основі геополітичного фундаменту, не залишилося нічого і нікого, окрім комуністів з їх незмінно твердою позицією", - заявив лідер кримських комуністів. Тому, на його думку, не дивно, що "реакцією на слова Путіна в Україні з боку різних політичних сил, як коаліційних, так і опозиційних, стали не слова підтримки, а спроби виправдатися і перевести стрілки один на одного".

Як повідомлялося раніше, днями Путін в інтерв`ю західним ЗМІ, кажучи про ситуацію з демократією за межами Росії, відзначив: "Я про пострадянський простір взагалі вже не говорю. Була одна надія на хлопців з України, але й ті просто повністю себе дискредитували, там справа йде просто до суцільної тиранії. Повне порушення Конституції, всіх законів і так далі".

Ще на початку політичної кризи в Україні лідер комуністів Петро Симоненко таємно їздив у Кремль, де його прийняли на високому урядовому рівні. Тоді ж стало відомо, що Кремль робитиме усе можливе, щоб недопустити дострокових парламентських виборів в Україні.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Коаліція «С.Р.А.К.А»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Християнська етика була явним противенством поганської. Коли поганство головними чеснотами громадянина вважало гордість, смілість, неуступчивість, – християнство бачило свій ідеал у покорі, податливості та незлобності. Поганин (культурний чоловік) любив гарну одежу, пахощі, чистоту, тілесну красоту – християнин усе те вважав чортівською спокутою, гріхом та злочином. Світ і природа, що (...) були джерелом усього живого, всієї краси, всієї радості, в очах християнина – се минущі тіні, ілюзії, чортяча мана, джерело зла, гріха та чортячої спокуси. Більшого, повнішого противенства годі собі уявити ”
Іван Франко

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.