Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовша печера на Україні носить назву «Оптимістична» і знаходиться на Поділлі - це гіпсова печера на глибині 20 м, протяжністю понад 230 км. Вхід до неї розташований поблизу села Королівка Борщівського району Тернопільській області. Це найдовша гіпсова печера у світі і друга за протяжністю, - вона поступається лише Мамонтовій печері в США...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Росія не пустила на свою терирторію Миколу Жулинського. Без пояснення причин

Скандал 7207 переглядів

Опубліковано - 5.06.2007 22:25 | Всі новини | Версія для друку

Росія не пустила на свою терирторію Миколу Жулинського. Без пояснення причин
Росія не пустила на свою терирторію Миколу Жулинського. Без пояснення причин
Миколі Жулинському - голові Національної ради з питань культури та духовності при Президентові України, заборонили в'їзд до Росії.

За словами Жулинського, він з сім'єю прилетів до Росії із приватним візитом, навідати могилу родича.

Про це він повідомив в інтерв'ю 5 каналу.

Жулинський розповів, що коли він з родиною прибув до Санкт-Петербургу, прикордонники пропустили його дружину і доньку без будь-яких перешкод. У нього вилучили паспорт і попросили трохи зачекати.

Жулинський “трохи” чекав декілька годин. Точніше - три. Після того, його первезли до аеропота “Пулково-2”, де врешті пояснили, що його мають депортувати.

За словами Жулинського, російська сторона не пояснила жодних причин своїх дій. За його словами, ніяких пояснень не отримав Генконсул України, який прибув на місце події.

За словами Жулинського в інтервью інформаційній агенції він припустив, що дії російської сторони є відповіддю за те, що Україна заборонила в'їзд на свою територію російського політолога, лідера Міжнародного Євразійського руху Олександра Дугіна. Його депортували сьогодні із аеропорту Симферополя.

Олександр Дугін, як і очолюваний ним Єразійський рух відомі публічними антиукраїнськими діями та висловами. За минулий рік євразійці скоїли на території Криму декілька провокацій. Зокрема активісти руху публічно провели акцію розділення території Криму із материковою Україною. Акція символізувала відділення АР Крим від України, що має ознаки кримінального злочину.

Разом із тим, Микола Жулинський нічого подібного щодо Росії собі не дозволяв ні в якості нардепа, ні в якості віце-прем'єра українського уряду, ні в якості відомого політичного діяча і вченого.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Релігія це зітхання пригнобленої тварі, серце безсердечного світу, подібно до того як вона - дух бездушних порядків. Релігія є опіум народу ”
Карл Маркс

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.