Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Чубаров відреагував на пропозицію Кравчука провести референдум щодо Криму і Донбасу

Війна з Росією (АТО) 1028 переглядів

Опубліковано - 2.02.2021 09:25 | Всі новини | Версія для друку

Чубаров відреагував на пропозицію Кравчука провести референдум щодо Криму і Донбасу
Чубаров відреагував на пропозицію Кравчука провести референдум щодо Криму і Донбасу
Голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров прокоментував пропозицію голови української делегації в Тристоронній контактній групі з врегулювання ситуації на окупованій частині Донбасу, колишнього президента України Леоніда Кравчука провести всеукраїнський референдум із питань, що стосуються окупованих територій Донбасу та анексованого Криму.

За словами Чубарова, в Україні «все голосніше лунають голоси тих, хто хоче поступитися українськими територіями країні-агресору».

«Щоб заплутати українців, вивертаються в мотиваціях... Мовляв, як народ підтвердить на референдумі, що він за цілісну, незалежну Україну з поверненням їй вже окупованих територій, ось тоді держава і розробить спосіб повернення. Особливо бридко чути такі капосні міркування від політиків, які уповноважені державою вести переговори з представниками країни агресора», – написав Чубаров у фейсбуці.

Він зазначив також, що Крим є «невід’ємною частиною України і батьківщиною кримських татар».

Раніше голова української делегації в Тристоронній контактній групі з врегулювання ситуації на окупованій частині Донбасу, колишній президент України Леонід Кравчук запропонував провести всеукраїнський референдум з питань, що стосуються окупованих територій Донбасу та анексованого Криму.

Він заявив, що референдум потрібен для того, щоб «люди сказали, як має бути організоване життя в тих регіонах, які сьогодні не контролюються Україною, але є українськими територіями».

26 січня Верховна Рада України ухвалила в другому читанні і загалом закон «Про народовладдя через всеукраїнський референдум». Президент Володимир Зеленський, який домагався ухвалення цього закону і привітав його ухвалення, на цей момент іще його не підписав, і закон не набув чинності.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Війна з Росією (АТО)»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Чудо не суперечить законам природи - воно суперечить нашим уявленням про неї ”
Блаженний Августин

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.