Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- українська мова посіла друге місце в світі за мелодійністю після італійської. Також її визнали третьою найкрасивішою мовою в світі за такими критеріями, як фонетика, лексика, фразеологія та побудова речень після французької та перської мов на мовному конкурсі, що пройшов у Парижі в 1934 році...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Після заміни вироку Навальному в Росії затримані кілька сотень людей

Імперія «Совок» 1277 переглядів

Опубліковано - 3.02.2021 10:26 | Всі новини | Версія для друку

Після заміни вироку Навальному в Росії затримані кілька сотень людей
Після заміни вироку Навальному в Росії затримані кілька сотень людей
У день суду в справі російського опозиціонера Олексія Навального 2 лютого в містах Росії затримала більше ніж 700 людей, повідомив правозахисний портал «ОВД-Инфо».

Наймасовіші затримання проходять у Санкт-Петербурзі і в центрі Москви, де відбувалося засідання суду. Після оголошення ухвали суду соратники Навального закликали прихильників виходити в центр міста, яке від ранку було перекрите і зайняте співробітниками силових органів.

За оцінками кореспондентів телеканалу «Настоящее время», в центр Москви вийшли кілька сотень людей. При затриманні протестуувальників поліцейські застосовували кийки. У Петербурзі, за даними місцевих ЗМІ, також застосовували електрошокери.



Симоновський суд Москви 2 лютого ухвалив рішення відправити в колонію російського опозиційного політика Олексія Навального. Умовне покарання, яке він отримав в одній із кримінальних справ у 2014 році, було замінене на три з половиною роки колонії загального режиму.

Політик проведе в ув’язненні трохи менше, оскільки кілька місяців провів під домашнім арештом. Це його перший реальний термін.

Рішення суду може бути оскаржене.

Навального утримують у СІЗО, відколи він минулого місяця повернувся в Росію після лікування в Німеччині від отруєння «Новачком».
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Від Трипілля українці як солідаристи тяжіють до кооперативної співпраці, але у 1929 році більшовики перетворили на колгоспи та радгоспи численні сільськогосподарські товариства, машинові товариства, товариства спільного оброблення землі, тощо...”
Юрій Липа

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.