Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


АРМА заявляє про тиск на співробітників

Політика 1294 перегляди

Опубліковано - 5.02.2021 10:05 | Всі новини | Версія для друку

АРМА заявляє про тиск на співробітників
АРМА заявляє про тиск на співробітників
Агентство з розшуку та менеджменту активів (АРМА) заявляє про тиск на співробітників.

«Особи, чиї активи правоохоронці арештовують у кримінальних провадженнях і передають в управління АРМА, часто вдаються до різноманітних незаконних методів впливу на працівників органу і спотворення іміджу Агентства. Понад те, підривні фізичні, юридичні та репутаційні дії щодо АРМА фактично стали невід’ємним супроводом роботи інституції з часу її створення», – повідомили в АРМА.

У відомстві зазначили, що на співробітників агентства продовжується систематичний тиск у формі залякувань, прямих погроз та дискредитаційних акцій.

ТИСК НА СПІВРОБІТНИКІВ АРМА

Робота з активами фігурантів кримінальних проваджень зумовлює повсякчасні ризики для АРМА...

Опубликовано Агентство з Розшуку та Менеджменту Активів - АРМА Четверг, 4 февраля 2021 г.


«Зловмисники вдаються до психологічних атак і навіть фізичних нападів на керівництво АРМА й очільників профільних структурних підрозділів Агентства, створюючи реальні загрози безпеці, життю та діловій репутації посадових осіб, а також членам їх родин», – наголосили в АРМА.

За даними агентства, за всіма епізодами виявлених злочинів подані заяви до правоохоронних органів, на підставі чого відкрите кримінальне провадження.

«Попри намагання підірвати роботу АРМА та жорсткими методами залякати його співробітників, Агентство продовжить реалізувати повноваження виключно на підставі чинного законодавства та в інтересах держави», – додали у відомстві.

Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, виявляє та розшукує активи, які можуть бути арештовані у кримінальному провадженні, та здійснює управління активами, які арештовані у кримінальному провадженні.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Кількатисячолітня безперервна традиція густонаселеної Пра-України... дає сучасним українцям доказ непорушності володіння своєю землею упродовж тисячоліть. Треба визволитися від змови істориків.”
Юрій Липа

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.