Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


РФ запровадила санкції щодо “Укроборонпрому”, “Центренерго” та “Укрспецекспорту”

Імперія «Совок» 1302 перегляди

Опубліковано - 15.02.2021 16:48 | Всі новини | Версія для друку

РФ запровадила санкції щодо “Укроборонпрому”, “Центренерго” та “Укрспецекспорту”
РФ запровадила санкції щодо “Укроборонпрому”, “Центренерго” та “Укрспецекспорту”
Росія розширила санкції щодо України і додала до списку підсанкційних компаній, зокрема, “Центренерго”, “Укроборонпром” та “Укрспецекспорт”.

Росія розширила санкції щодо України і додала до списку підсанкційних компаній, зокрема, державну енергогенеруючу компанію "Центренерго", державний концерн "Укроборонпром", а також державну компанію з експорту та імпорту продукції і послуг військового та спеціального призначення "Укрспецекспорт", що входить до складу концерну.

Про це у понеділок, 15 лютого, повідомляє агенція "Українські новини" з посиланням на постанову уряду РФ № 153 від 11 лютого. Загалом цією постановою Росія розширила список санкцій з 68 до 84 українських юридичних осіб. Також санкції були запроваджені щодо ПАТ "Полтавський автоагрегатний завод", ТОВ "Перша логістична компанія", ПрАТ "Страхова група" ТАС " тощо.

Санкції передбачають блокування і заморожування безготівкових грошових коштів, бездокументарних цінних паперів і майна на території Росії і заборону на перерахування коштів і виведення капіталу за межі її території.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що до санкційного списку потрапила також низка одеських підприємств: "Донмар", "Краншип", "Трансшип" та дві "дочки" останнього - "Трансшип Балк" та "Трансшип Сервіс", які спеціалізуються на водному транспорті.

Нагадаємо, Росія запровадила економічні санкції щодо українських фізичних і юридичних осіб у жовтні 2018 року. Російський уряд зробив це на виконання указу президента РФ Володимира Путіна. Загалом до початкового варіанту санкційного списку потрапило 322 українських громадянина та 68 компаній. Згодом цей перелік змінювався. У МЗС України відреагували на запроваджені Росією санкції щодо українських громадян і компаній, назвавши їх "продовженням агресії". У ЄС, своєю чергою, назвали обмежувальні заходи РФ необґрунтованими.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Бог, що створив світ і все, що в ньому, бувши Господом неба і землі, не в рукотворних храмах живе ”
Діяння апостолів, 17, 24

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.