Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Заліщики (Тернопільська область), після нападу Німеччини на Польщу в 1939 році, деякий час перебував польський уряд. А вже після вступу у війну Радянського Союзу, цей уряд через Румунію евакуюється в Англію, й до 1945 року вважався легітимним урядом Польщі...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Більшовики вирішили, як оголошувати заяви про складання повноважень. Постановою вони затягуть опозицію до зали засідань

Коаліція «С.Р.А.К.А» 6821 перегляд

Опубліковано - 7.06.2007 12:56 | Всі новини | Версія для друку

Більшовики вирішили, як оголошувати заяви про складання повноважень. Постановою вони затягуть опозицію до зали засідань
Більшовики вирішили, як оголошувати заяви про складання повноважень. Постановою вони затягуть опозицію до зали засідань
Збори нардепів, які назиають себе Верховна Рада України, прийняли постанову, згідно з якою заяви про вихід з фракції можуть зачитуватися на пленарному засіданні за умови особистої присутності на ньому відповідного народного депутата.

“За” ухвалення відповідної постанови «Про внесення зміни до пункту 3 Постанови Верховної Ради України «Про деякі заходи щодо забезпечення реалізації положень пункту 6 частини 2 статті 81 Конституції України» проголосував 261 із 265 народних депутатів, зареєстрованих у сесійній залі.

Як зазначив перший заступник голови ВР Адам Мартинюк, особиста присутність народного депутата на пленарному засіданні дасть змогу підтвердити, чи дійсно він писав відповідну заяву про вихід з фракції, чи ні. Мартинюк аргументував це тим, що на сьогоднішній день деякі народні депутати відкликають раніше написані заяви про вихід з фракцій.

Мартинюк також звернувся до народних депутатів від фракцій БЮТ та "Наша Україна" сьогодні чи завтра з’явитися на пленарне засідання ВР з тим, щоб були оголошені їхні заяви про вихід з фракцій.

Як повідомлялося раніше, Президент Ющенко 5.06. підписав Указ, яким призначив дострокові вибори на 30 вересня. Із моменту набуття Указом чинності парламент вважається неправочинним і не має права ухвалювати будь-які рішення.

Більшовики та прем'єр Янукович відмовилися визнавати неправочинність парламенту. У залі засідань збираються фракції коаліції. Свої збори вони називають пленарними засіданнями та продовжують ухвалювати нормативні рішення від імені Верховної Ради.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Коаліція «С.Р.А.К.А»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Російське духовенство завжди навчало паству свою не пізнавати і любити Бога, а тільки боятися чортів, яких воно ж і розплодило зі своїми попадями ”
Василь Ключевський

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.