Аратта - На головну

26 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Гоголь, зупиняючись у німецьких готелях, підписувався як “Гоголь-українець”. Гоголя не любили в Росії, бо героїчною і красивою показував він Україну, а нерозумною і дикою Московщину. “Киньмо Московщину… Для кого ми працюємо?… Поїдемо до Києва, адже він наш, не їхній”, – писав він у листі до другого українця – Михайла Максимовича, видатного нашого вченого-природознавця, історика, філософа, фольклориста.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Янукович знову хоче діалогу на трьох? В усякому разі, якщо домовленості не виконуються - винен Мороз і збори більшовиків

Коаліція «С.Р.А.К.А» 7828 переглядів

Опубліковано - 11.06.2007 23:00 | Всі новини | Версія для друку

Янукович знову хоче діалогу на трьох? В усякому разі, якщо домовленості не виконуються - винен Мороз і збори більшовиків
Янукович знову хоче діалогу на трьох? В усякому разі, якщо домовленості не виконуються - винен Мороз і збори більшовиків
Прем’єр-міністр Віктор Янукович провів зустріч з учасниками Міжнародного форуму “Євроатлантичне майбутнє України”. Під час розмови обговорювалася внутрішньополітична ситуація, перспективи європейської та євроатлантичної інтеграції України.

Прем’єр-міністр наголосив, що урядом виконані усі зобов’язання, передбачені заявою Президента, Голови Верховної Ради та Прем’єр-міністра, зокрема, підготовлено необхідні зміни до бюджету щодо фінансування дострокових парламентських виборів, а також закони для проведення чесних і демократичних виборів, повідомляє прес-служба.

“Цей процес виконання домовленостей, передбачених заявою, перебуває на завершальному етапі і не залежить від уряду, оскільки процедура складання повноважень належить до компетенції Верховної Ради”, - зазначив Віктор Янукович.

Прем’єр-міністр наголосив, що політичну кризу в країні можна врегулювати винятково шляхом діалогу, дотримуючись Конституції та законодавства України. “Лише за наявності цих принципів суспільство стає зрілим. Головний результат - це верховенство права. А хто буде при владі - не має значення”, - підкреслив Глава уряду.

На думку Віктора Януковича, “нинішня політична криза має зробити владу більш зрілою, а політичні сили більш виваженими”. Прем’єр-міністр підкреслив, що вибори мають пройти демократично, відзначивши, що всі сторони єдині в думці про необхідність здійснення будь-яких кроків винятково в рамках закону.

Під час зустрічі зустрічі учасники форуму підкреслювали, що врегулювання політичної кризи в Україні має відбуватися мирним шляхом, у межах права й закону.

Сьогодні вдень Мороз зустрічався із прем'єром. Наразі про зміст розмови нічого не відомо. Відомо лише, що з-за неї зустріч Мороза із послом США затрималася більш, ніж на півгодини.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Коаліція «С.Р.А.К.А»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Справедливість без сили і сила без справедливості - обидві потворні”
Жозеф Жубер

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.