Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Київ був найбільшим містом Європи у ХІ сторіччі, в п’ятдесят разів більшим за Лондон, в десять – за Париж. Досяг свого розквіту за Ярослава Мудрого (1010-1054 н.е.), який поріднився з королівськими родинами Франції, Норвегії, Румунії та Польщі. Німецький церковний діяч XІ століття єпископ із Саксонії Титмар Мерзебурзький у своїй «Хроніці» у 1012 - 1018 роках, характеризує Київ як «велике місто, у якому більш 400 церков, 8 ринків, незліченна кількість жителів». На початку ХІ століття теперішня столиця України мала 50 тисяч населення. Для порівняння, у Лондоні на той час мешкало 20 тисяч жителів. Німецький хроніст XІ століття Адам Бременський називав Київ «суперником костянтинопільського скіпетра, найчарівнішої прикраси Греції».
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Регіонали поставили Гаранту ультиматум: вони не прийдуть більше на збори нардепів, якщо...

Коаліція «С.Р.А.К.А» 6930 переглядів

Опубліковано - 13.06.2007 17:53 | Всі новини | Версія для друку

Регіонали поставили Гаранту ультиматум: вони не прийдуть більше на збори нардепів, якщо...
Регіонали поставили Гаранту ультиматум: вони не прийдуть більше на збори нардепів, якщо...
Партія регіонів 15 червня готова припинити пленарні засідання Верховної Ради у випадку прийняття і підписання Президентом ряду законодавчих актів. Чісто для піару.

Про це йдеться у заяві прес-служби ПР.

«Регіонали» наполягають на прийнятті шести законів, зокрема проект Закону про Державну програму соціально-економічного розвитку на 2007 рік, проект Закону про товарну біржу, проект Закону про внесення змін до Закону України «Про стимулювання розвитку регіонів», проект Закону про ратифікацію Угоди (у формі обміну листами) між Урядом України та Організацією економічного співробітництва та розвитку щодо участі в роботі Комітету із сталі, проект Закону про Державну програму приватизації на 2007-2009 роки, проект Закону про внесення змін до Закону України «Про фінансовий лізинг».

«Ми повинні переконати Президента, щоб він підписав ці закони, якщо йому справді дорога Україна, якщо він справді вболіває за народ. І вже в п’ятницю, 15 червня, завершити роботу парламенту у пленарному режимі. Депутати повинні надалі сконцентрувати свої зусилля на роботі в округах, у комітетах», — заявляють у прес-службі ПР.

Нагадаємо, сьогодні прем’єр-міністр Віктор Янукович заявив, що звернеться до опозиції з проханням повернутися до парламенту і прийняти ряд законодавчих актів.

Від “Аратти”: Цікаві ці люди - більшовики у місцевому колориті. Чимось явно нагадують блудливу, вибачте, дівку. Ту саму легендарно-фольклорну, в якої по сім п'ятниць на тиждень.

Здавалося б, як кажуть вихідці із певних промислових, нині вільних, зон: пєрєтьорлі, развєлі по-понятіям, вдарили по руках - усе чінарьом (далі будемо казати із вкрапленнями діалекту вільної нині зони).

І тільки розішлися по хазах, проспалися - і почалося. Вранці вже і те не так, і се - не те. Короче, тіпа ніхто ні про що не домовлявся.

До речі, за такі панти, навіть у нині вільній зоні пацанів не поважають, бо там діє закон понятій - за базар треба отвєчать. Це, якщо пацан - чесний фраєр. А якщо шістка - тоді, це чисто вєнік для разводов.

Цікаво, так хто ж такі, насправді, так звані лідери коаліції? А хто тоді чєсний фраєр, в якого вони вєніками?

Шкода, що Гарант не з вільної зони. Явно не второпає із ким понятія пєрєтірать.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Коаліція «С.Р.А.К.А»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Історія має свою правду, легенда - свою”
Віктор Гюго

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.