Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в місті Батурин (Чернігівська область) 5 листопада 1702 року у генерального писаря Пилипа Орлика народився син Григор. Згодом вони будуть змушені покинути Україну. Пилип Орлик буде гетьманувати понад тридцять років, але більша частина його гетьманства пройде в еміграції. Григор Орлик стане визначним державним і військовим діячем Франції, генералом і довіреною особою короля Людовіка XV, отримає графський титул і велику кількість європейських нагород. В 1747 році Г.Орлик одружиться на Луїзі-Олені де Брюн де Дентельвіль і стане володарем значних земель у Франції. Під Парижем він буде мати замок. В середині ХХ ст. на землях, що колись належали Григору Орлику буде побудований міжнародний аеропорт “Орлі”...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Партія Регіонів розпочала передвиборчу кампанію у Харкові? Із імітації вибуху перед міськрадою

Коаліція «С.Р.А.К.А» 7192 перегляди

Опубліковано - 14.06.2007 10:32 | Всі новини | Версія для друку

Партія Регіонів розпочала передвиборчу кампанію у Харкові? Із імітації вибуху перед міськрадою
Партія Регіонів розпочала передвиборчу кампанію у Харкові? Із імітації вибуху перед міськрадою
Як ми повідомляли, вчора вночі, коли до машини прямував член партії Регіонів Генадій Кернес(Гепа), стався вибух біля будівлі Харківської міськради. Нині стали відомі пікантні подробиці цього інцинденту.

Секретар Харківської міської ради Геннадій Кернес вважає, що нічний вибух, який стався поблизу Харківської міськради, коли він виходив з приміщення, було здійснено з метою замаху на його життя.

Таку заяву він зробив в інтерв`ю журналістам, коментуючи інцидент минулої ночі.

«Ця дія спрямована на загрозу моєму життю, а також життю моїх дітей», - сказав Кернес. «Мені відомо про це з різних джерел», - додав він.

Він розповів, що вибух пролунав близько 1.20 ночі, коли після закінчення робочого дня він виходив з мерії. «Фугас спрямованої дії, що був начинений кульками, арматурою і свинцем, - зазначив Кернес-Гепа, - знаходився на даху сусідньої будівлі». За словами секретаря міськради, пошкоджено дах будинку та телеантени.

«Постраждав міліціонер, а також Ігор Ялдін, радник Харківського міського голови Михайла Добкіна», - повідомив Кернес(Ігор Ялдін одночасно є керівником НВК «Холдинг» - ред.). Він зауважив, що може надати відеозапис цієї події(?).

І дійсно, керівник Центру громадських зв’язків Головного управління МВСУ в Харківській області Лариса Волкова повідомила, що нічний вибух, про який ідеться, за попереднім висновком фахівців, здійснений за допомогою радіокерованого пристрою.

За офіційною інформацією ЦГЗ, вибух стався 13 червня 2007 р. близько 01 год. 30 хв. на даху одного з будинків на площі Конституції, 5. Металеві осколки від вибухового пристрою відлетіли на відстань 50-70 метрів. В результаті вибуху незначні тілесні ушкодження отримав мешканець м. Харкова. Також від вибуху пошкодження, у вигляді пробитого заднього скла та декількох вм’ятин на кузові, отримав автомобіль «Мерседес», яким користується Кернес, що він також підтвердив у вчорашніх інтерв'ю журналістам.

Цю інформацію також підтвердив харківським журналістам Микола Фоменко, начальник Дзержинского райвідділу міліції: «У районі 50-70-ти метрів від рогу цього будинку на асфальті були виявлені кульки діаметром 8 мм і осколки від самого вибухового пристрою. В результаті була пошкоджена автомашина, розбито скло на ній, крім того, один громадянин отримав незначні тілесні ушкодження».

Водночас представник силових структурах області, який не побажав бути названим, розповів додаткові подробиці події. За його словами, «вибухівка була на даху 6-поверхового будинку на площі Конституції, 5, що навпроти мерії, на відстані 30 метрів від міськради і автомобіля. Вона кріпилася до антени на даху будинку. Для приведення пристрою в дію була використана автосигналізація «Томагавк»». Джерело зазначило, що «вибух був такої сили, що не варто про це й говорити». «Ми вважаємо, що сьогодні цим вибухом у Харкові стартувала виборча кампанія», - сказав він.

Звертаємо увагу, що у міліцейських звітах йдеться лише про одного постраждалого від вибуху громадянина. При чому - явно не співробітника міліції. Ним виявився охоронець Кернеса-Гепи. Він охоче розповів журналістам, що одна із металеких частин присторю влучла йому в руку - отримана травма незначна - простий синець.

Вчора ж під вечір прес-служба Харківської облдержадміністрації повідомила, що за висновком фахівців вибухово-технічної служби, вибух поблизу готелю «Національ» у Харкові в ніч на 13 січня мав імітаційний характер.
Член партії Регіонів Генадій Кернес, відомий в кримінальних колах під погонялом Гепа - полюбляє вибуховий піар
Член партії Регіонів Генадій Кернес, відомий в кримінальних колах під погонялом Гепа - полюбляє вибуховий піар
Досліджуючи тему: “Гепа і вибухи”, ми не без здивування з'ясували, що подібний піар - напрацьований хід відомого харківського регіонала.

Геннадій Кернес вже вчетверте опиняється в епіцентрі подібної НП. Всі чотири інциденти були без жертв, в трьох випадках - постраждала машина чинного секретаря міськради.

Влітку дві тисячі четвертого невідомі підпалили автомобіль Кернеса - тоді він був депутатом міськради.

Опісля, через декілька місяців, в жовтні, вибуховий пристрій спрацював під машиною, припаркованою біля будинку, де мешкає Кернес, на вулиці Красина. Вибух пролунав рано вранці, в машині, зрозуміло, і біля неї - нікого не було. Вибуховою хвилею вибило шибки у вікнах перших поверхів сусідніх будинків.

Наступний вибух - в січні цього року, біля готелю «Національ». Вибуховий пристрій невідомі прикріпили до ялинки біля входу в готель. Це теж був пакет, начинений металевими кульками і обрізками арматури. Саморобна бомба, яка, як з'ясували правоохоронці, скеровувалася за допомогою авто-сигналізації «TOMAHAWK»(як і вчора), вибухнула в мить, коли Геннадій Кернес заходив в «Національ», де в нього офіс.

Тоді секретар міськради написав заяву в міліцію, і підтвердив свої побоювання розповіддю про те, що напередодні по телефону йому погрожували. Організаторів вибуху до цих пір не знайшли.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Коаліція «С.Р.А.К.А»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Справедливість без сили і сила без справедливості - обидві потворні”
Жозеф Жубер

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.