Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Янукович зазбирався у Москву. Поглиблювати співробітництво напередоні виборів

Коаліція «С.Р.А.К.А» 7553 перегляди

Опубліковано - 18.06.2007 12:31 | Всі новини | Версія для друку

Янукович зазбирався у Москву. Поглиблювати співробітництво напередоні виборів
Янукович зазбирався у Москву. Поглиблювати співробітництво напередоні виборів
Прем’єр-міністр Віктор Янукович 21-22 червня відвідає з візитом Москву (Росія) для проведення 22 червня другого засідання комітету з питань економічної співпраці міждержавної українсько-російської комісії.

За інформацією прес-служби Кабінету Міністрів, під час засідання буде підбито підсумки роботи всіх 11 галузевих підкомісій.

За словами керівника Апарату прем’єра Сергія Льовочкіна, запланований візит повинен стати черговим кроком на шляху поглиблення двосторонніх відносин України з Росією, перш за все в економічній сфері.

За його словами, найбільш важливим підсумком засідання комітету має стати затвердження довгострокової програми двостороннього економічного співробітництва.

Крім того, за результатами роботи комітету планується підписання угоди про врегулювання торгівлі окремими видами металургійної продукції і протоколу на 2007 рік до міжурядової угоди про виробничу кооперацію.

Як повідомлялося, 24 жовтня 2006 року російський прем’єр Михайло Фрадков відвідав Україну для проведення спільно з Януковичем першого засідання україно-російського міжурядового комітету з питань економічного співробітництва в рамках комісії «Ющенко-Путін».

18 липня Янукович відвідає Люксембург для участі в засіданні Ради із співпраці Україна-ЄС.

Від “Аратти”: візити двічі не судимого прем'єра у Москву напередоні виборів та особливо їхні результати, тобто договори “про поглиблення співпраці”, як правило мають для України не кращі наслідки.

Так, у 2004 році, напередодні виборів Президента, України, прем'єр Янукович власноруч підписав низку документів про “поглиблення співпраці у сфері ПЕК”, які стосуються транзиту газу та його постачань на українську територію. У підсумку - було фактично знищено паритет цінових співвідношень, що досі має наслідком постійне зростання цін на газ. Так само, цими ж документами була узаконена присутність “Росукренерго” в якості посередника у постачаннях блакитного палива із Середньої Азії і фактично створено передумови для здачі українських стратегічних трубопроводів Росії.

При тому, попри численні документальні підтвердження, і Янукович, і партія Регіонів продовжують звинувачувати у цьому своїх опонентів - Президента Ющенка та лідера Бют Тимошенко.

Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Коаліція «С.Р.А.К.А»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Російське духовенство завжди навчало паству свою не пізнавати і любити Бога, а тільки боятися чортів, яких воно ж і розплодило зі своїми попадями ”
Василь Ключевський

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.