Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Заліщики (Тернопільська область), після нападу Німеччини на Польщу в 1939 році, деякий час перебував польський уряд. А вже після вступу у війну Радянського Союзу, цей уряд через Румунію евакуюється в Англію, й до 1945 року вважався легітимним урядом Польщі...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Уряд Януковича має єдине надбання - постійні кризи та зростання цін для населення

Коаліція «С.Р.А.К.А» 8096 переглядів

Опубліковано - 20.06.2007 14:39 | Всі новини | Версія для друку

Уряд Януковича має єдине надбання - постійні кризи та зростання цін для населення
Уряд Януковича має єдине надбання - постійні кризи та зростання цін для населення
Уряд Януковича повернув Україну у часи ручного керування, тіньових схем, корупції та криз - вважають рухівці.

“Якщо підбивати підсумки майже річного перебування при владі уряду Януковича, то справді важко сказати, де він був успішним. Адже у “антикризовиків” повністю відсутнє уявлення, що потрібно працювати для всього українського народу, а не для певних конкретних соціальних груп в певних регіонах”, - зазначив народний депутат п’ятого скликання, голова Київської міської організації НРУ Олександр Чорноволенко, повідомляє прес-служба.

“Повернулись адміністративні методи втручання в економіку, керування нею в ручному режимі, відновлюються корупційні схеми”, - наголосив народний депутат.

Він також зауважив, що “антикризовики” виявилися нездатними відмежуватися від інтересів Росії і почати діяти на благо України: “Це вилилося, зокрема, у стрімкому зростанні цін на енергоносії. Всі добре пам’ятають солодкі обіцянки “регіоналів” про газ за 50 доларів. Натомість вони чомусь переглянули угоди, підписані урядом Єханурова, підвищивши тим самим реальні ціни на газ майже вдвічі. А це серйозно вдарило по кишені кожного українця. А зараз маємо велику вірогідність, що готується передача нашої газотранспортної системи російським компаніям.

“Єдине, за що можна ставити “відмінно” уряду Януковича, так це за створення криз, - вважає Чорноволенко. - “Антикризовики” мали б розуміти, що Україна лежить в зоні ризикованого сільського господарства. А вони виявилися нездатними ефективно розпорядитися добрим минулорічним врожаєм і вчасно зреагувати на цьогорічні кліматичні аномалії. Уряд не утворив нормальних резервних фондів, які дозволили б сільськгоспвиробникам комфортно пережити посуху. Тоді б не було ні хлібної, ні цукрової, ні ще якоїсь кризи”.

“Уряд Януковича показав себе нефаховим, провальним, нездатним мислити стратегічно, вживати рішучих заходів та проводити системні реформи”, - переконаний Олександр Чорноволенко.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Коаліція «С.Р.А.К.А»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Є речі, котрі неможливо пояснити. Є голос, що керує нами...”
Микола Гоголь

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.