Аратта - На головну

26 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


В регіоналів продожуються марення на тему виборів. Напевно тренуються на гуморину

Коаліція «С.Р.А.К.А» 8063 перегляди

Опубліковано - 20.06.2007 15:04 | Всі новини | Версія для друку

В регіоналів продожуються марення на тему виборів. Напевно тренуються на гуморину
В регіоналів продожуються марення на тему виборів. Напевно тренуються на гуморину
Більшовики не припиняють навколозаконодавчі імпровізації на тему: як перетворити дострокові вибори у фарс, або й зовсім їх уникнути. Черговий приклад доводить - народні обранці мають приблизну уяву про предмет діяльності - закони.

Заступник глави фракції партії Регіонів Олександр Єфремов поки не бачить підстав для дострокових перевиборів у Верховну Раду і пропонує провести довибори.

Про це він сказав в інтерв'ю газеті "24", опублікованому на сайті видання в середу.

"Відповідно до Конституції, якщо немає 300 депутатів, виникає питання, але не перевиборів, а довиборів. Виходячи з цієї логіки: склали повноваження - давайте проведемо довибори і за списками цих партій виберемо людей", - сказав Єфремов.

Він зазначив, що "Верховна Рада сьогодні діє за законом".

"Нас штовхають до того, щоб жити за поняттями людей, що зібралися і домовилися", - сказав депутат, коментуючи домовленості між лідерами країни про проведення дострокових виборів 30 вересня.

"Якщо прийнято рішення про дострокові вибори, то воно має спиратися на якісь пункти закону. Поки ж є тільки останній Указ Ющенка, який взагалі говорить: "Відповідно до домовленостей я підписую указ".

"Це смішно", - додав Єфремов.

Відповідаючи на питання, яка реакція коаліції на повернення Президентом у Раду законопроектів, прийнятих депутатами після 2 червня, він сказав:

"Якщо закони не підписані главою держави і на них не накладене вето, то протягом 15 днів за підписом голови Верховної Ради публікуються і набирають сили".

Відповідно до Конституції та вердикту Конституційного Суду України, парламент, який має менше 300 нардепів вважається неправочинним, що автоматично тягне його переобрання.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Коаліція «С.Р.А.К.А»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Немає більш вірної ознаки поганого устрою міст, ніж велика кількість в них юристів і лікарів ”
Платон

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.