Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- українська мова посіла друге місце в світі за мелодійністю після італійської. Також її визнали третьою найкрасивішою мовою в світі за такими критеріями, як фонетика, лексика, фразеологія та побудова речень після французької та перської мов на мовному конкурсі, що пройшов у Парижі в 1934 році...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Хлібна криза - махінація спекулянтів-більшовиків. У БЮТ в курсі їхніх схем

Коаліція «С.Р.А.К.А» 7715 переглядів

Опубліковано - 21.06.2007 16:40 | Всі новини | Версія для друку

Хлібна криза - махінація спекулянтів-більшовиків. У БЮТ в курсі їхніх схем
Хлібна криза - махінація спекулянтів-більшовиків. У БЮТ в курсі їхніх схем
Блок Юлії Тимошенко заявляє про те, що схема цьогорічної хлібної кризи є класичною схемою спекулянтів, які діють на ринку зерна.

Спочатку уряд Януковича надає ліцензії наближеним бізнес-структурам, які скуповують хліб в селян, потім - анонсує хлібну катастрофу(як це трапилося на минулому засіданні КМ). У відповідь монополісти піднімають ціни. Це класична схема спекуляцій на ринку зерна. Висновок напрошується один - криза штучна, наголошує прес-служба.

У хлібній кризі партія Регіонів намагається звинуватити опозицію, оскільки розуміє, що вся відповідальність лежить на уряді. Саме ділки з цього уряду абсолютно контролюють хлібний ринок. Зокрема, власником найбільших хлібних підприємств на Півдні і Сході України є Михайло Табачник (Миколаївхліб, Одеський каравай, Украгролізинг і т.д.) –брат гуманітарного віце-прем'єра з уряду Януковича.

Ще одна структура "Сістем Кепітал Менеджмент", засновником якої є Рєнат Ахмєтов розповсюджує прес-релізи про те, що немає відношення до хлібного бізнесу. Проте акції комбінатів хлібопродуктів (ВАТ "Донецький комбінат хлібопродуктів №1", ВАТ "Горлівський хлібокомбінат", ВАТ "Маріупольській хлібокомбінат" та інш.) передані підприємству, яке знаходиться за тією самою адресою, як й засновник.

Цей список продовжує депутат - регіонал Юрій Лещинський.

На минулорічному врожаї пшениці уряд Януковича та бізнес-структури, наближені до регіоналів заробили кілька разів.

В результаті змови зернотрейдерів та "хлібних баронів" селян було пограбовано двічі: в минулому році, коли в них за безцінь скуповувалася пшениця, та в цьому році, коли в середньому на 14 %, а в деяких регіонах на 30%, збільшилася вартість хліба.

Від афер на хлібному ринку постраждали й мешканці міст, бо подорожчання вартості найбільш доступного, а для деяких, нажаль, єдиного продукту харчування вдарило по найменш захищеним громадянам: пенсіонерам, студентам, малозабезпеченим сім'ям.

Блок Юлії Тимошенко вимагає звільняти з посад директорів тих хлібокомбінатів, де вартість хліба збільшуватиметься бодай на копійку.

Тих, хто по нишпорить по кишенях громадян та заробляє таким чином мільйонні капітали треба звільняти незалежно від близькості до будь-якої політичної сили.

БЮТ вимагає від уряду негайно припинити зростання цін на хліб, а РНБОУ та Президенту відповідним чином відреагувати на бездіяльність Кабінету Міністру. Минулого тижня лідер БЮТ Юлія Тимошенко вже зверталася до Президента Віктора Ющенка з рекомендацією негайно скликати засідання РНБОУ для розгляду ситуації, що складається на ринку хліба.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Коаліція «С.Р.А.К.А»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Три речі роблять націю великою і процвітаючою: плодоносний ґрунт, діяльна промисловість і легкість пересування людей і товарів”
Френсіс Бекон

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.