Аратта - На головну

17 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


10 днів Янукович відпочиватиме від України. Він лікуватиметься у Іспанії

Коаліція «С.Р.А.К.А» 8913 переглядів

Опубліковано - 29.06.2007 00:50 | Всі новини | Версія для друку

10 днів Янукович відпочиватиме від України. Він лікуватиметься у Іспанії
10 днів Янукович відпочиватиме від України. Він лікуватиметься у Іспанії
Прем’єр-міністр України Віктор Янукович у середу ввечері вирушив до Барселони (Іспанія), щоб продовжити лікування хворого коліна.

"Мені треба пройти певну реабілітацію, привести до ладу свою ногу", - розповів він журналістам.

Термін лікування - 10 днів. Янукович проходитиме його в тій самій лікарні, що і раніше. До Барселони він їде один, без дружини, його супроводжує тільки охорона.

Нагадаємо, раніше, у травні цього року, прем’єр-міністр Віктор Янукович вирушив на лікування до Іспанії, де йому зробили операцію артроскопії з корекцією ушкодження меніска.

У свою чергу голова Всеукраїнського лікарського товариства констатував, що представники української влади регулярно звітують про виділені на охорону здоров’я численні кошти, але разом з цим більшість з них лікується за кордоном.

"Віктор Федорович поїхав до Іспанії коліно лікувати. Це сором для країни, коли прем’єр-міністр не може забезпечити навіть для себе певний рівень в урядових лікарнях. Це визнання своєї неспроможності взагалі", - сказав Нечаєв.

Міністр охорони здоров’я Юрій Гайдаєв також виступив проти того, що українські політики лікуються за кордоном.

Більшість громадян України не тільки не можуть собі дозволити лікування за кордоном, а й отримати повноцінну й доступну медичну допомогу у населенному пункті, де мешкають.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Коаліція «С.Р.А.К.А»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Відберіть у народу все, і все він може повернути, але відберіть мову, і він ніколи її більше не створить... Нову батьківщину може створити народ, але мову - ніколи; вмерла мова в устах народу - вмер і народ...”
Костянтин Ушинський

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.