Аратта - На головну

24 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- під час англо-бурської війни (Південна Африка) в 1899-1902 роках, командир одного з загонів бурів українець Юрій Будяк, врятував від розстрілу одного молодого англійського журналіста. Згодом останній допоміг Ю.Будяку вступити до Оксфордського університету. В 1917 році Ю.Будяк працює в уряді Української Народної Республіки. В 1943 році Юрій Будяк помирає в радянському концтаборі. Англійського журналіста звали .... Уїнстон Черчілль....
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Черновецький втілює у життя донецький досвід. Тепер і у столиці не платять зарплату

Зона економічного дива 10212 переглядів

Опубліковано - 3.07.2007 15:25 | Всі новини | Версія для друку

Черновецький втілює у життя донецький досвід. Тепер і у столиці не платять зарплату
Черновецький втілює у життя донецький досвід. Тепер і у столиці не платять зарплату
З початку поточного року в Києві заборгованість із виплати зарплатні збільшилася на 48,6% (на 3,6 млн. грн.) і на 1 червня становила 11 млн. грн. Столиця посідає третє місце за темпами невиплат заробленого громадянам.

Про це повідомив в Державний комітет статистики.

За інформацією Держкомстату, на 1 січня ц.р. заборгованість становила 7,4 млн. грн., на 1 лютого – 9,6 млн. грн., на 1 березня – 9,3 млн. грн., на 1 квітня - 8,6 млн. грн., на 1 травня – 9,7 млн. грн.

Дані Держкомстату свідчать, що Київ замикає трійку суб'єктів, у яких зафіксовані найвищі темпи зростання заборгованості із зарплати з початку ц.р. Так, зростання на 59% зафіксоване в Закарпатській області (з 2,2 млн. грн. на 1 січня до 3,5 млн. грн. на 1 червня ц.р.) і в Чернівецькій області (з 3,6 млн. грн. до 5,6 млн. грн. відповідно). У решті регіонів темпи зростання заборгованості в поточному році майже вдвічі нижчі.

Згідно з даними, наданими Держкомстатом, розмір заборгованості із виплати зарплати в Києві на 1 червня ц.р. (11 млн. грн.) є найвищим показником за 2005-2006 й перші п`ять місяців 2007 року. Так, із початку 2005 року заборгованість понад 10 млн. грн. була зафіксована в Києві один раз у 2005 році - на 1 липня (10,1 млн. грн.), і чотири рази в 2006 році – на 1 червня (10,7 млн. грн.), на 1 липня (10,8 млн. грн.), на 1 вересня (10,4 млн. грн.), на 1 жовтня (10,3 млн. грн.).

Найменший показник заборгованості з виплати зарплати в Києві за останні два з половиною роки було зафіксовано на 1 січня 2006 року - 6,5 млн. грн.

Як повідомлялося раніше, першість серед регіонів, де платити за працю не прийнято, обіймає Донеччина, де працює ВЕЗ, яка має особливий режим ліберального оподаткування.

Від “Аратти”: Янукович, практично одразу після в'їзду к прем'єрський кабінет пообіцяв поширити досід донеччан на всю Україну.

Можемо підтвердити - в частині невиплат заробленого громадянами, тобто зневаги до їхньої праці та людської гідності, обіцянку виконано.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Зона економічного дива»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Розум може підказати, чого слід уникати, і тільки серце промовляє, що слід робити”
Жозеф Жубер

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.