Аратта - На головну

24 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Цушко повернеться в Україну? У нього періодично трапляються серцеві напади

Коаліція «С.Р.А.К.А» 9101 перегляд

Опубліковано - 5.07.2007 11:02 | Всі новини | Версія для друку

Цушко повернеться в Україну? У нього періодично трапляються серцеві напади
Цушко повернеться в Україну? У нього періодично трапляються серцеві напади
Міністр внутрішніх справ Василь Цушко йде на поправку і вже 9 липня може повернутися до Києва.

Про це розповіла друг сім'ї міністра адвокат Тетяна Монтян.

Вчора низка ЗМІ опублікували інформацію, що у міністра був повторний інфаркт, через який дата його повернення з клініки в Німеччині відкладалася. За словами Монтян, інформація про інфаркт — це "суцільна маячня".

"У Василя Петровича періодично бувають напади, і лікарі говорять, що це нормальний перебіг реабілітації. Він мав ще 26 червня повертатися до Києва, але потім у нього знову був напад, і в цю суботу, 30 червня, теж повторився напад, але це не інфаркти ніякі, це просто нісенітниця". За її словами, міністр налаштований 9 липня прилетіти до Києва на колегію МВС.

Як розповів соціаліст Євгеній Філіндаш, Василь Цушко в Німеччині вже встиг змінити кілька клінік, але його стан як і раніше залишається нестабільним. "Я з ним спілкувався в середу вранці, він тримається, але після суботнього нападу йому то краще, то гірше. Коли остаточно видужає — невідомо", — говорить Філіндаш.

Не думає, що Цушко повернеться до 9 липня, і його перший зам, нині в.о. міністра Михайло Корнієнко. "Ми б дуже хотіли, щоб міністр був присутній на колегії, але, на жаль, поки продовжується планове лікування і це навряд чи дозволить Василю Петровичеві прибути до України 9 липня", — сказав Корнієнко.

Міністр внутрішніх справ був госпіталізований з діагнозом "інфаркт міокарду" 26 травня. 31 травня у зв'язку з погіршенням стану здоров'я, Цушка на реанімаційному літаку був доправлений в клініку в Німеччині, де наступного дня його прооперували.

Соратники Цушка по соцпартії, а також Тетяна Монтян заявили про отруєння міністра. Також вони заявляли, що незадовго до погіршення здоров'я Цушку погрожував особисто Віктор Ющенко. У Секретаріаті Президента ці звинувачення заперечують і називають їх провокаціями. Наразі жодної інформації від лікарів, яка б підтверджувала версію про отруєння Цушка не існує, як і не існує офіційної заяви від “отруєного” у правоохоронні органи та відповідної кримінальної справи.

Проте, у провадженні ГПУ є інші кримінальні справи - за подією захоплення будинку ГПУ міліцейським спецназом, яким керував міністр.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Коаліція «С.Р.А.К.А»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Християнська етика була явним противенством поганської. Коли поганство головними чеснотами громадянина вважало гордість, смілість, неуступчивість, – християнство бачило свій ідеал у покорі, податливості та незлобності. Поганин (культурний чоловік) любив гарну одежу, пахощі, чистоту, тілесну красоту – християнин усе те вважав чортівською спокутою, гріхом та злочином. Світ і природа, що (...) були джерелом усього живого, всієї краси, всієї радості, в очах християнина – се минущі тіні, ілюзії, чортяча мана, джерело зла, гріха та чортячої спокуси. Більшого, повнішого противенства годі собі уявити ”
Іван Франко

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.