Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


10 партій задекларували бажання стати мегаблоком. Луценко планується на очільника списку

Подія дня 9808 переглядів

Опубліковано - 5.07.2007 14:15 | Всі новини | Версія для друку

10 партій задекларували бажання стати мегаблоком. Луценко планується на очільника списку
10 партій задекларували бажання стати мегаблоком. Луценко планується на очільника списку
Сьогодні десять партій підписали Декларацію об’єднання демократичних сил, яка, по суті, є форматом виборчого блоку. Декларацію було підписано в присутності Президента України Віктора Ющенка в офісі “Нашої України”.

Декларацію підписали: від “Нашої України” В’ячеслав Кириленко, партії “Вперед, Україно!” – Юрій Луценко, “Народного Руху України” – Борис Тарасюк, УРП “Собор” – Анатолій Матвієнко, Української народної партії – Юрій Костенко, Християнсько-демократичний союзу - Володимир Стретович, “Пори” – Владислав Каськів, Партії захисників Вітчизни – Юрій Кармазін, Конгресу Українських Націоналістів – Євген Гірник, “Європейської партії України” – Микола Катеринчук.

Мегаблок демократичних сил носитиме назву «Наша Україна – Народна самооборона».

Як повідомляє прес-служба глави держави, про це було домовлено сьогодні під час підписання 10-ма партіями декларації про створення єдиного виборчого блоку демократичних сил.

Крім того, відповідно до домовленостей, виборчий штаб блоку очолить глава Секретаріату Президента України Віктор Балога.

Перша десятка виборчого списку блоку на сьогодні виглядає так: Юрій Луценко, В'ячеслав Кириленко, Арсеній Яценюк, Анатолій Гриценко, Микола Катеринчук, Ольга Герасим'юк, Віктор Балога, Ксенія Ляпіна, Руслан Князевич, Володимир Ар'єв.

“Ми переконані, що сьогоднішнє рішення про об’єднання демократичних сил – остаточне і дає надію усім патріотичним виборцям на те, що розпорошеність демократичних сил, їхнє взаємопоборювання відійшли у минуле".- сказав лідер “Нашої України” В’ячеслав Кириленко.

“Сьогодні також ми погодили усі інші документи, які відкривають дорогу для створення - після виборчої кампанії - єдиної національно-демократичної партії, яка буде представляти інтереси мільйонів українських виборців, - заявив Кириленко. - Цей процес відбудеться після виборів, але документально він буде оформлений з’їздами усіх партій ще до початку виборчої кампанії”.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Подія дня»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Там, де закінчується здоров'я, там, де закінчуються гроші, там, де закінчується здоровий людський розум, - там всюди починається християнство ”
Генріх Гейне

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.