Аратта - На головну

26 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Одеський суд заборонив більшовикам піаритися на антиНАТО

Правосуддя 7367 переглядів

Опубліковано - 6.07.2007 12:30 | Всі новини | Версія для друку

Одеський суд заборонив більшовикам піаритися на антиНАТО
Одеський суд заборонив більшовикам піаритися на антиНАТО
Приморський районний суд Одеси заборонив проводити будь-які акції, спрямовані проти міжнародних навчань “Сі Бриз-2007” і тим самим задовольнив позов Одеського міськвиконкому до обласного комітету КПУ.

Про це повідомила в прес-служба КПУ.

Прес-служба відзначає, що на час проведення навчань право на мирні збори обмежене для всіх політичних і громадських організацій міста, а також фізичних осіб.

Підставою для ухвалення такого рішення став той факт, що комуністи і «православні патріоти» повідомили про підготовлюваний мітинг всього за день до його початку. Крім того, на думку мерії, скупчення людей біля морського порту може паралізувати роботу цього важливого об’єкта і перешкодити пересуванню автотранспорту по вулиці Приморській.

Міськвиконком звернув увагу і на міжнародний аспект ситуації. Представник мерії ознайомив суд з листом, підписаним главою Одеського облуправління СБУ Володимиром Дорошенком, з якого випливає, що акції антинатівців можуть привести до загострення громадсько-політичної обстановки в місті, а також завдати серйозного збитку міжнародному іміджу України.

За словами першого секретаря одеського обкому КПУ Євгена Царькова, КПУ оскаржить рішення Приморського райсуду в апеляційному порядку.

За словами Царькова, його однопартійці обурені ініціативою одеської мерії і більш ніж дивною поведінкою суду. Він додав, що обком КПУ не був своєчасно сповіщений про існування позову виконкому. Царьков дізнався, за його словами, про рішення суду з преси.

Від “Аратти”: ми окремо, для прихильників більшовиків нагадуємо, що "за" проведення зазначених міжнародних навчань, проти яких закликаюють своїх протестувати комуністи, голосувала колишня правляча коаліція "С.Р.А.К.А.", в яку входила комуністична партія України.

А нині, напередодні виборів, комуністи традиційно згадали про НАТО, російську мову тощо, включивши стару піарівську платівку стандатрного лохотрону.

А вам подобається бути дешевою масовкою у політиканів-банкрутів, яким не вистачає кеби, щоб запропонувати виборцям щось цікавіше, ніж стандартний набір нафталінової пропагандистської жуйки?
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Правосуддя»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Шумерський тип культури надзвичайно споріднений з неолітичними пам`ятками Південної Русі...”
Рене Генон

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.