Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Київ був найбільшим містом Європи у ХІ сторіччі, в п’ятдесят разів більшим за Лондон, в десять – за Париж. Досяг свого розквіту за Ярослава Мудрого (1010-1054 н.е.), який поріднився з королівськими родинами Франції, Норвегії, Румунії та Польщі. Німецький церковний діяч XІ століття єпископ із Саксонії Титмар Мерзебурзький у своїй «Хроніці» у 1012 - 1018 роках, характеризує Київ як «велике місто, у якому більш 400 церков, 8 ринків, незліченна кількість жителів». На початку ХІ століття теперішня столиця України мала 50 тисяч населення. Для порівняння, у Лондоні на той час мешкало 20 тисяч жителів. Німецький хроніст XІ століття Адам Бременський називав Київ «суперником костянтинопільського скіпетра, найчарівнішої прикраси Греції».
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Для більш ніж третини луганчан влада Януковича принесла злидні

Зона економічного дива 13174 перегляди

Опубліковано - 18.07.2007 15:39 | Всі новини | Версія для друку

Для більш ніж третини луганчан влада Януковича принесла злидні
Для більш ніж третини луганчан влада Януковича принесла злидні
За оперативними даними, 37,1% населення Луганської області живуть за межею бідності (тобто їхній дохід менший від прожиткового мінімуму в 430 грн.).

Про це сьогодні на прес-конференції повідомила радник голови Луганської облради Валентина Татарчук.

Дані про рівень бідності взяті згідно з офіційним дослідженням і статистикою за 9 місяців 2006 року. Результати подібного дослідження за 2007 рік стануть відомі тільки восени.

Татарчук відзначила, що за рівнем бідності Луганська область перебуває на 23 місці (з 27 регіонів України).

«Гірше за нас Житомирська, Кіровоградська, Херсонська і Чернівецька області, - розповіла вона. – Це якщо брати за 9 місяців 2006 року. Якщо брати глибину бідності (люди, які мають дохід 337 грн. і менше на людину – ред.), то ми тут краще виглядаємо – на 15-му місці» - сказала Татарчук.

Як відзначила начальник Головного управління праці і соцзахисту населення ЛОДА Елеонора Поліщук, у Луганській області на сьогодні з 560 тис. працюючих близько 5% мають доходи до 430 грн., 12,5% мають дохід до 525 грн. «Це ті люди, які відпрацювали в березні 50% і більше належного за табелем часу, - пояснила Валентина Татарчук. – А якщо ми візьмемо тих, які 100%, то таких у нас навіть нижче 525 грн. –2,5%».

Середня зарплата на Луганщині за травень склала 1 тис. 278,13 грн. Це на 1,13 грн. більше середньоукраїнського показника. За словами Татарчук, в середньому година робочого часу приносить жителям області 8,25 грн.

Поліщук відзначила, що в основному до громадян, які мають доходи нижчі від прожиткового мінімуму, належать пенсіонери, непрацездатні громадяни, діти, сім’ї з дітьми.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Зона економічного дива»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли ж ви гризете та їсте один одного, то глядіть, щоб не знищили один одного!”
Біблія

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.