Аратта - На головну

26 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- одна з найвідоміших у світі різдвяних пісень - це «Щедрик», народна пісня, записана українським композитором Миколою Леонтовичем. Світ знає її як Carol of the Bells або Ring Christmas Bells. На Youtube різні виконання «Щедрика» набирають мільйони переглядів...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Аварійний потяг із фосфором не поспішають прийняти у Росії. Він ще блукає в степах України

Довкілля 7722 перегляди

Опубліковано - 27.07.2007 12:28 | Всі новини | Версія для друку

Аварійний потяг із фосфором не поспішають прийняти у Росії. Він ще блукає в степах України
Аварійний потяг із фосфором не поспішають прийняти у Росії. Він ще блукає в степах України
Станом на ранок 27 липня спеціальний потяг з вантажем жовтого фосфору, який учора вирушив зі станції Красне Львівської залізниці до Казахстану, ще перебуває на території України.

Станом на ранок 27 липня спеціальний потяг з вантажем жовтого фосфору, який о 4.00 26 липня відправлено зі станції Красне Львівської залізниці до Казахстану, ще перебуває на території України.

Про це повідомляє Укрзалізниця.

Очільник МНС Нестор Шуфрич неодноразово публічно заявляв, що нібито існують домовленості про транзит фосфорного потяга до Казахстану через Росію. Натомість російські офіційні чинники цю інформацію заперечують. Росія дозволить транзит небезпечного вантажу тільки після проведення експертизи на безпечність транспотування та розробки маршруту.

Як поінформували у прес-службі МНС України, учора тривали роботи з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації в Буському районі на залізничному перегоні Красне-Броди поблизу станції Ожидів, проводяться роботи з рекультивації забрудненої фосфором території. Зрізано 2 тис. куб. м забрудненого ґрунту та висипано 1 тис. 850 куб. м свіжого інертного ґрунту.

До засипки підготовлено 1 тис. 500 куб. м інертного ґрунту та 1 тис. 400 куб. м чорнозему. Оброблено вапном 9 тис. кв м водної поверхні прилеглих водоймищ. Відновлено 150 м залізничної колії. Площа, що підлягає рекультивації, складає близько 6 тис кв м. Забруднений ґрунт обробляють вапном.

До проведення робіт з рекультивації території залучено підрозділи МНС та Укрзалізниці.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Довкілля»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Релігія це зітхання пригнобленої тварі, серце безсердечного світу, подібно до того як вона - дух бездушних порядків. Релігія є опіум народу ”
Карл Маркс

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.