Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Українські дерев`яні церкви були збудовані у символічній формі кораблів та звернуті зі Сходу на Захід. Історично, українські церкви були побудовані з центральним нефом та двома боковими проходами. Це розділення споруди на три частини відповідає трьом догмам, або Божої Священної триєдності: духу, душі, та тілу людини. Багаточислені куполи та шпилі позначають щогли кораблю, а хрести на кожному вістрі розмежовують де бути вітрилам.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Український хокей одержав нового наставника

Спорт 10267 переглядів

Опубліковано - 29.08.2007 11:50 | Всі новини | Версія для друку

Український хокей одержав нового наставника
Український хокей одержав нового наставника
У вівторок, 28 серпня, Федерація хокею України (ФХУ) оголосила ім’я нового головного тренера національної збірної. Як і очікувалося, головним рятувальником українського хокею на два роки став екс-гравець київського “Сокола” Володимир Голубович.

Раніше він тренував московське “Динамо” та омський “Авангард”, працював у латвійському “Металургу”. У Латвії Голубович працює вже третій сезон. До цього російському фахівцеві вдавалося привести лієпайчан до срібла в сезоні-2005/06 і бронзових нагород у сезоні-2006/07.

Найбільшу популярність вихованець саратівського хокею здобув у 1995 році, коли під керівництвом Голубовича московське “Динамо” завоювало Кубок Міжнаціональної хокейної ліги.

За словами нового наставника, його головним завданням є потрапляння до елітного дивізіону світової хокейної ліги. Для цього у квітні, під його керівництвом, українські хокеїсти будуть боротися за перше місце в дивізіоні В.

Крім того, Володимир Голубович збирається виграти для України путівку на зимову Олімпіаду-2010, яка відбудеться в канадському Ванкувері. З омолодженням колективу тренер поспішати не буде.

Залишати свій нинішній латвійський клуб наставник української збірної не збирається, тому що думає, що досвід роботи в такій команді як “Металург” може піти тільки на користь Україні.

Допомагати новому наставнику будуть Олександр Сеуканд та Юрій Шундров (екс-гравець київського "Соколу" та національної збірної, один з найкращих воротарів, - "Аратта").

Також були призначені головні тренери молодіжної та юніорської збірних. Тренером першої став Сергій Лубнін, юніорами керувати буде Раміль Юлдашев.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Спорт»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Все, що йде поза рами нації, це або фарисейство людей, що ітернаціональними ідеалами хотіли би прикрити свої змагання до панування одної нації над другою, або хворобливий сентименталізм фантастів, що раді би широкими “вселюдськими” фразами прикрити своє духове відчуження від рідної нації...”
Іван Франко

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.