Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Бердичів (Житомирська область) в костьолі Святої Варвари 14 березня 1850 року місцева красуня Евеліна Ганська була повінчана з Оноре де Бальзаком. В цьому ж містечку тривалий час жив Фредерік Шопен, окрім написання музики, він також керував роботами по реставрації тамтешнього органу...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Більшовик Рудьковський угледів мукачівську банду на Банковій і привид Кирпи - у залізничних катастрофах

Коаліція «С.Р.А.К.А» 9180 переглядів

Опубліковано - 5.09.2007 09:30 | Всі новини | Версія для друку

Більшовик Рудьковський угледів мукачівську банду на Банковій і привид Кирпи - у залізничних катастрофах
Більшовик Рудьковський угледів мукачівську банду на Банковій і привид Кирпи - у залізничних катастрофах
Міністр транспорту та зв’язку України Микола Рудьковський заявляє про підготовку Секретаріатом Президента України масштабної катастрофи з людськими жертвами.

Про це він заявив в ефірі “5-го каналу”.

"Віктор Ющенко розпочав низку кроків по монополізації влади, і соціалісти, і я зокрема, першими це зрозуміли і почали протистояти повзучій узурпації влади. І Віктор Ющенко знайшов зачіпку і почав перекладати відповідальність на міністра за те, що не робилося 10 років", - заявив Рудьковський.

Він також відзначив, що його не запросили на сьогоднішнє засідання РНБО, а "подзвонили, коли він в Чернігові зустрічався з військовими".

"Вони не хочуть шукати правди. Вони в Секретаріаті Президента розробляють сценарій, і до нас доходять чутки, що хочуть влаштувати чергову катастрофу з сотнями жертв", - сказав Рудьковський.

Він звернувся до Служби безпеки України з вимогою вжити заходів по недопущенню сценарію "мукачівської банди, яка засіла на Банковій".

"Звертаюсь до громадян – будьте пильні!", - додав міністр.

Вчора, 4 вересня, Рада національної безпеки і оборони доручила прем’єр-міністру України Віктору Януковичу виконати рішення РНБО щодо відсторонення Миколи Рудьковського з посади міністра транспорту і зв’язку, а Нестора Шуфрича – з посади міністра з питань надзвичайних ситуацій.

За словами Президента України Віктора Ющенка, Рудьковський та Шуфрич несуть пряму відповідальність за “провали” в сферах відповідальності очолюваних ними міністерств. Зокрема, зауважив Глава жержави, Рудьковський не зміг вжити заходів для підвищення безпеки на залізницях, а Шуфрич – належним чином ліквідувати наслідки стихійних лих, які останнім часом сталися в Україні.

Від “Аратти”: посилання Рудьковського на те, що за останні десять років на залізниці нічого не робилося - явна спроба перекласти відповідальність за власні прорахунки на покійника. Бо як відомо, цей період часу транспортом та зв'зком в Україні керував Георгій Кирпа, який застрелився чи був застрелений одразу, після провалу на виборах Президента двічі не судимого Януковича.

Також загальновідомо, що за подіями у Мукачевому стоять конкретні особи(це вже встановлено слідством та судом), причому із чітко визначеною партійною приналежністю - до СДПУ(О) і, навіть, родинними зв'язками із екс-лідером цієї партії Медведчуком.

Загальновідомо також, що лідер СПУ Олександр Мороз є, разом із Медведчуком та Симоненком(КПУ), “хресними батьками” конституційної реформи, яка має наслідком правовий хаос у державі.

Не зрозуміло тільки одне: при чому тут Ющенко? Чи міністру Рудьковському ще не повідомили, що Леонід Кучма вже закінчив президентську каденцію?
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Коаліція «С.Р.А.К.А»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Знання певних принципів легко компенсує незнання деяких фактів ”
К. Гельвецій

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.