Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Українські дерев`яні церкви були збудовані у символічній формі кораблів та звернуті зі Сходу на Захід. Історично, українські церкви були побудовані з центральним нефом та двома боковими проходами. Це розділення споруди на три частини відповідає трьом догмам, або Божої Священної триєдності: духу, душі, та тілу людини. Багаточислені куполи та шпилі позначають щогли кораблю, а хрести на кожному вістрі розмежовують де бути вітрилам.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Саміт Україна-ЄС розпочав роботу

Подія дня 9874 перегляди

Опубліковано - 14.09.2007 10:48 | Всі новини | Версія для друку

Президент Ющенко зустрічає Генерального Секретаря Ради ЄС, Верховного представника ЄС з питань спільної зовнішньої та безпекової політики Хав'єра Солану
Президент Ющенко зустрічає Генерального Секретаря Ради ЄС, Верховного представника ЄС з питань спільної зовнішньої та безпекової політики Хав'єра Солану
Сьогодні у Києві розпочався XI Саміт “Україна – ЄС”. Вікриваючи його роботу Президент Ющенко запропонував учасникам зосередитися на конкретних практичних питаннях взаємної інтеграції.

Перед відкриттям Саміту відбулася церемонія зустрічі Президента України Віктора Ющенка з главами делегацій Європейської Комісії, Ради ЄС та Португальської Республіки, що прибули до Києва для участі 14 вересня в XI Саміті «Україна – ЄС».

Делегацію Португалії (країна, що зараз головує в ЄС) очолює голова Європейської Ради, Прем’єр-міністр Республіки Жозе Сократеш.

На чолі делегації Європейської комісії на Саміт прибув Президент Єврокомісії Жозе Мануель Баррозу.

Делегацію Ради Європейського Союзу очолює Генеральний Секретар Ради ЄС, Верховний представник ЄС з питань спільної зовнішньої та безпекової політики Хав'єр Солана.

Глава Української держави зустрів високих гостей на ганку Секретаріату Президента України.

Для участі в Саміті також прибули Комісар з питань зовнішніх відносин та європейської політики сусідства Беніта Ферреро-Вальднер та державний міністр, міністр закордонних справ Португалії Луїш Амаду.

О 10.00 в Залі державних заходів Секретаріату Президента розпочалося пленарне засідання чергового Саміту «Україна – ЄС».

Президент України Віктор Ющенко, відкриваючи роботу Саміту, вчергове запевнив представників Європейського Союзу, що європейський вибір України є безальтернативним.

За словами Президента, як ЄС, так і Україну цікавлять конкретні практичні справи. Він запропонував під час Саміту саме на них зосередити свою увагу.

Президент нагадав, що порядок денний включає обговорення ключових аспектів розвитку України та ЄС, майбутнє двосторонніх відносин та міжнародну проблематику.

«У нашій розмові охопимо весь комплекс напрацювань, і вірю, знайдемо відповіді на всі питання, починаючи від візового режиму для українських громадян, на що б мені хотілося б зробити особливий акцент, до ядерної безпеки», - підкреслив Ющенко.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Подія дня»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ніколи нічого не замишляйте проти Росії, тому що на кожну вашу хитрість вона відповість своєю непередбачуваною дурістю ”
Отто фон Бісмарк

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.