Аратта - На головну

19 травня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У Харкові теж фальсифікували голосування. Чи є регіон, де б чесно перемогли регіонали?

Кримінал 5086 переглядів

Опубліковано - 4.10.2007 11:24 | Всі новини | Версія для друку

У Харкові теж фальсифікували голосування. Чи є регіон, де б чесно перемогли регіонали?
У Харкові теж фальсифікували голосування. Чи є регіон, де б чесно перемогли регіонали?
Радник голови Харківської облдержадміністрації Олександр Протас заявляє про серйозні маніпуляції з протоколами на одній з виборчих дільниць округу №174.

Про документально зафіксовані порушення при підрахунку голосів на 35-й дільниці округу № 174 у Московському районі Харкова Протас повідомив вчора на прес-конференції.

За його словами, члени комісії цієї дільниці підписували і завіряли мокрою печаткою чисті, незаповнені протоколи.

Протас стверджує, що ці бюлетені потім відвезли в окружну виборчу комісію на автомобілі з російськими номерами, і він готовий свідчити в тому, що результати голосування на цій дільниці були сфальсифіковані на користь однієї з партій.

Протас заявив, що, на його думку, члени виборчої комісії дільниці №35 округу №174 вчинили злочинні дії з метою фальсифікації результатів голосування, і повідомив, що у зв’язку з цим звернувся із заявою до Служби безпеки України.

Зафіксовані факти дають підстави стверджувати, сказав Протас, що «ми зіштовхнулися з досить добре підготовленою системою, що працює вже не перший рік».

При цьому він продемонстрував журналістам відеозаписи і показав незаповнені бланки протоколів з мокрими печатками і підписами всіх, крім одного, членів комісії. Він повідомив також про факт грубого тиску з боку голови комісії Ольги Мережко на члена комісії Романа Воловича, який відмовився ставити свій підпис на чистому бланку.

Саме Мережко, як стверджує Протас, повезла протоколи до окружної комісії на автомобілі з російським номерами, і у нього викликає підозру те, що результати голосування на дільниці №35 надто помітно розходяться із загальними результатами по округу. Радник губернатора заявив, що завдяки маніпуляціям у Московському районі такі політичні сили, як БЮТ і “Наша Україна – Народна самооборона”, втратили близько 4% голосів виборців.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Рабом є лише той, кого НЕ печуть кайдани”
Павло ШТЕПА

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.