Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Регіонали блокують початок роботи парламенту. До більшовиків тепер примкнули литвини

Коаліція «С.Р.А.К.А» 19096 переглядів

Опубліковано - 6.11.2007 16:46 | Всі новини | Версія для друку

Регіонали блокують початок роботи парламенту. До більшовиків тепер примкнули литвини
Регіонали блокують початок роботи парламенту. До більшовиків тепер примкнули литвини
Як і слід було очікувати, регіонали свідомо тягнуть із реєстрацією своїх нардепів у ЦВК. Бо початок роботи нового складу парламенту означає кінець уряду проФФесіоналів. Із ними повністю солідарні “діти Кучми”, комуністи та литвиновці. Останні, хоч і неповноцінна заміна Морозу, але хоч щось.

У Верховній Раді розпочалося засідання Підготовчої групи щодо організації та проведення першої сесії Верховної Ради VІ скликання. Розпочалося й практично одразу припинилося.

Представники Партії регіонів не беруть сьогодні участі в засіданні.

Про це повідомила в інтерв’ю журналістам одна із членів Підготовчої групи від цієї партії Ганна Герман.

Вона зазначила, що керівництво Партії регіонів прийняло рішення не брати участь у засіданні Підготовчої групи, оскільки на сьогодні ще три політичні сили, які перемогли на виборах, не зареєстрували своїх кандидатів у ЦВК.

Тому, на думку Герман, таке засідання сьогодні проводити передчасно. Вона вважає, що «доречно таке засідання» провести на наступному тижні.

Герман повідомила, що 9 листопада в ЦВК будуть реєструватися ті кандидати в народні депутати, які не були народними депутатами 5-го скликання.

Представник Партії регіонів Раїса Богатирьова запрропонувала відкласти засідання Підготовчої групи з організації першого засідання Верховної Ради 6-го скликання до завершення процедури реєстрації народних депутатів.

Про це Богатирьова повідомила сьогодні журналістам, залишаючи засідання Підготовчої групи у ВР.

«Ми зараз йдемо на реєстрацію, і згідно із законом, коли зареєструємось, братимемо участь у Підготовчій групі», - сказала Богатирьова.

Вона пояснила мету свого приходу на засідання Групи необхідністю зробити таку заяву. «Ми попросили всіх використати цей час для того, аби кожна група змогла підготувати свої пропозиції і відкласти (засідання) до того, як будуть усі зареєстровані. Це стосується Блоку Литвина, нас і КПУ. Не всі зареєстровані і в БЮТ», - відзначила вона.

Засідання робочої групи також залишив перший заступник голови ВР 5-го скликання, представник КПУ Адам Мартинюк, представник КПУ Валентин Матвєєв та представник Блоку Литвина Ігор Шаров.

Як повідомлялося раніше, для початку роботи підготовчої групи потрібно не менше половини від її складу у 30 нардепів. Рішення ухвалюються більшістю делегатів.

Фракції БЮТ і НУ-НС мають представництво у 15 депутатів, що не достатньо для прийняття рішень.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Коаліція «С.Р.А.К.А»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Історія народу починається не з писемних згадок про нього, а з тих часів, які історична пам'ять цього народу зберегла””
Юрій Шилов

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.