Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в селі Лемеші (Чернігівська область) на початку XVIII століття народився хлопчик Олексій Розум. У вільний від випасу корів час, він співав у сільскому церковному хорі, де був помічений, відправлений до Петербургу й згодом став графом Розумовським й вінчаним чоловіком імператриці Елизавети (щоправда без права престолонаслідування). Брат графа Кирило у 18 років (!!!) очолив петербургську академію наук, а згодом ще й став гетьманом Лівобережної України...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Туристична Україна кульгає на обидві ноги...

Туризм 11912 переглядів

Опубліковано - 3.07.2006 18:47 | Всі новини | Версія для друку

Відпочинок на Дніпрі
Відпочинок на Дніпрі
Розвиток туристичної України залишає бажати кращого. На жаль, наша країна за показником розвитку сфери подорожей і туризму займає тільки 50 місце.

Як говориться у звіті Всесвітньої ради подорожей і туризму, що був підготовлений у співробітництві з Оксфордським відділом економічних прогнозів, Україна також займає 110 місце за рівнем активності розвитку туристичної індустрії і 83 місце – за показником росту економічних прогнозів, повідомляє Обозреватель.

За оцінками ради, у 2006 році доходи української туристичної індустрії складуть близько 1,6% від загального ВВП, тобто 1 467,4 мільйонів доларів, а в 2016 році ця частка виросте до 1,8%, тобто 3 818,7 мільйонів доларів.

За словами президента ради Жан-Клод Баумгартена, "ми є свідками того, як туризм набирає сили, швидкість і енергію, і як він може принести економічне сприяння, дати людям роботу і надати слабким економікам стійкий розвиток".

Відзначимо також, що кількість робочих місць у туристичній індустрії України в 2006 році оцінюється в 254 тисячі робочих місць, а вже в 2016 році ця частка, за прогнозами ради, повинна вирости до 294 тисяч місць.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Туризм»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли я ознайомився з партіями марксистів, соціалістів, лібералів та демократів, то за спиною кожної з них я побачив хитрий писок жида”
Іван Франко

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.