Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У НУ-НС непідписантів більше немає. Завтра буде утворено коаліцію?

Подія дня 9532 перегляди

Опубліковано - 28.11.2007 20:28 | Всі новини | Версія для друку

У НУ-НС непідписантів більше немає. Завтра буде утворено коаліцію?
У НУ-НС непідписантів більше немає. Завтра буде утворено коаліцію?
Угоду про створення демократичної коаліції підписали усі члени фракції НУ-НС, які раніше відмовлялися це робити. Тепер не існує жодних перешкод для утворення демократичної коаліції та формування уряду.

Як повідомив керівник Секретаріату Президента Віктор Балога, сьогодні Глава держави Віктор Ющенко зустрівся з народними депутатами-членами фракції «НУ-НС», які попередньо не погоджувалися підписувати коаліційну угоду з БЮТ, а саме – Віктором Тополовим, Ігорем Крілем, Миколою Оніщуком, Юрієм Єхануровим, Василем Петьовкою та Станіславом Довгим.

З Іваном Плющем Президент провів телефонну розмову.

Глава Секретаріату зазначив, що результатом цієї зустрічі стало підписання усіма вищезгаданими народними обранцями угоди про створення коаліції між «НУ-НС» та БЮТ.

Віктор Балога підкреслив, що Президент навів вичерпні аргументи та доклав усіх зусиль, щоб зняти ті принципові зауваження депутатів, які заважали їм підписати коаліційну угоду.

Глава Секретаріату зазначив: у Президента існує чітка упевненість, що відтепер не існує жодних перешкод на шляху створення демократичної коаліції та формування дієвого уряду.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Подія дня»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Бог, що створив світ і все, що в ньому, бувши Господом неба і землі, не в рукотворних храмах живе ”
Діяння апостолів, 17, 24

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.