Аратта - На головну

20 січня 2017, п`ятниця

«АРАТТА. Вікно в Україну» - домашня сторінка  Лист до редакції  Інформація про портал

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта у twitter Аратта ВКонтакті Аратта в YouTube
  Українські словники on-line Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- свій шлях до Місяця радянський «Луноход» розпочав в Україні. Для підготовки команди, що ним керувала, та для випробовувань самого апарата в кримських горах під Сімферополем було створено спеціальний «місяцедром». У 70-х на Місяць було запущено всього два «трактори» — «Луноход-1» та «Луноход-2». Під час виконання місячної місії «трактористи» теж знаходилися в Криму — у центрі керування в селищі Шкільне. Пізніше зі Шкільного керували роботою космічних кораблів «Союз», брали участь у здійсненні першої міжнародної стиковки «Союз»-«Аполон», відстежували перший, і єдиний, політ радянського «човника» «Буран». Після проголошення незалежності України центр у Криму було майже повністю знищено...

Наш партнер - Дата-центр «Об`єднані Мережі України»

Курс валюти:
Курси валют в банках Києва
Курси валют в обмінниках Києва
Курси валют в регіонах України

Галерея дизайну «Аратта» — архітектура, брендінг, поліграфія, веб

Клуб української культури «Аратта» (м.Нововолинськ)


Погода в Україні:
 

Наш банер

Наш банер


В Одесі на зйомках нового фільму раптово помер відомий актор Андрій Краско

Втрата Регіон: Одеська область 8368 переглядів Система Orphus: виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl+Enter

Опубліковано - 5.07.2006 12:49 | Всі новини | Версія для друку | Коментарі (0)

Актор був досить популярним не лише в Росії...
Актор був досить популярним не лише в Росії...
Відомий російський актор Андрій Краско раптово помер у ніч на середу. Про це повідомив друг актора, продюсер Валерій Льовушкін.

За словами Льовушкіна, раптова смерть актора наступила від гострої серцевої недостатності. Краско знаходився в Одесі на зйомках фільму "Ліквідація" режисера Сергія Урсуляка, повідомляє NEWSru.com.

Краско знявся більш ніж у 50 фільмах і був добре відомий українським глядачам за серіалами "Бандитський Петербург", "Агент національної безпеки", "Ділянка", а також за кінострічками "Особливості національної риболовлі", "Операція з Новим роком!", "Олігарх", "9 рота", "Сволота", "72 метра", "Турецький гамбіт" і багатьом іншим.

В Андрія Краско залишилися двоє дітей: старший син від першого шлюбу Іван живе в Польщі з матір'ю і вже знімається в кіно, молодший син - Кирило.

Біографія

Андрій Краско народився 10 серпня 1957 року в Ленінграді в родині народного артиста Івана Краско, закінчив ЛДІТМіК. В інституті вперше ожружився - на однокурсниці. Шлюб розпався через півроку. Дружина пішла, а Краско потрапив до психіатричнох лікарні з діагнозом "маніакальний психоз". Його лікували гіпнозом і трудотерапією, що не заважало йому відвідувати заняття в інституті.

Закінчивши інститут, молодий актор потрапив за розподілом в томський ТЮГ, звідкіля втік на зйомки фільму "Особисте побачення". Повернувшись в Ленінград, Краско потрапив у трупу "Ленкому". Остання роль, яку він там зіграв, - міліціонер Кукарача. Начальство угледіло в його роботі глузування над образом радянського міліціонера, і в якості покарання Краско був відправлений до армії.

Коли Краско повернувся з армії, у театр його не захотіли брати, посилаючись на буйний характер. На 8 років Краско довелося взагалі забути про професію. Щоб вижити, він подався в автослюсарі, а також навчився професійно шити штани та куртки. Продавав книги, працював на цвинтарі - замішував цемент для огорожок.

Іноді Андрія Краско запрошували на невеликі епізоди. Однак зоряною роллю для нього стала участь у серіалі "Агент національної безпеки". Потім був фільм "Олігарх", після якого пропозиції посипалися одна за іншою.

Офіційно Андрій Краско був одружений лише двічі. Друга його дружина, польська акторка, навчалася в Пітері. Шлюб був недовгим, від нього народився син Іван. Зараз йому вже 25, він живе в Польщі і знімається в серіалах. З мамою молодшого сина Кирила в Краско теж не склалося, вони розсталися.

Андрій Краско не заперечував, що в нього були проблеми з алкоголем, він сам розповідав про страшні запої і про важкі виходи з них, відзначає журнал "Серіал". Актор говорив, що кинув пити як тільки зрозумів, що його тримає робота.

Фільмографія

Особисте побачення (1979)
Нікудишня (1980)
Прорив (1986)
Поле птаха (1988)
Фонтан (1988)
Дон Сезар де Базан (1989)
Пси (1989)
Місто (1990)
Афганський злам (1991)
Лох - переможець води (1991)
Людина зі смітника (1991)
Кінь Білий (1993)
Російська симфонія (1994)
Російський транзит (1994)
Юнак з морських глибин (1994)
Прибуття потяга (1995)
Операція "З Новим роком!" (1996)
Американка (1997)
Брат (1997)
Шизофренія (1997)
Блокпост (1998)
Особливості національної риболовлі (1998)
Менти. Вулиці розбитих ліхтарів (1998-2000)
Агент національної безпеки - 1 (1999)
Болдінська осінь (1999)
Агент національної безпеки - 2 (2000)
Бандитський Петербург (Барон) (2000)
Образа (2000)
Особливості національного полювання в зимовий період (2000)
Агент національної безпеки - 3 (2001)
Начальник каруселей (2001)
Сестри (2001)
Агентство (2002)
Копійка (2002)
Олігарх (2002)
Агент національної безпеки - 4 (2003)
Каменська -3 (2003)
Ключ від спальні (2003)
Лінії долі (2003)
Ділянка (2003)
72 метра (2004)
Sapiens (2004)
Богиня: як я покохала (2004)
Даша Васильєва. Аматорка приватного розшуку - 3. Несекретні матеріали. (2004)
Диверсант (2004)
Мара (Наваждение) (2004)
Ті, що втратили сонце (2004)
Стерви, або чудасії кохання (2004)
Перекірлива мішень (2004)
Вузький міст (2004)
9 рота (2005)
Брежнєв (2005)
Загибель Імперії (2005)
Доктор Живаго (2005)
Єсенін (2005)
Жмурки (2005)
Королівство кривих... (2005)
На білому катері (2005)
Нічний Продавець (2005)
Полювання на ізюбра (2005)
Принцеса і жебрак (2005)
Своя людина (2005)
Сволота (2005)
Своє чуже життя (2005)
Турецький гамбіт (2005)

Якщо ви помітили в тексті орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter

Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Втрата»:
Loading...
  
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Релігія це зітхання пригнобленої тварі, серце безсердечного світу, подібно до того як вона - дух бездушних порядків. Релігія є опіум народу ”
Карл Маркс

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 
Опитування:

Україна сьогодні -
Окупована країна
Незалежна і самостійна
“Бананова республіка”
Час покаже









 

 

 
Яндекс цитування Internet Map Счётчик тиц и PR Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2017.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.