Аратта - На головну

24 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- свій шлях до Місяця радянський «Луноход» розпочав в Україні. Для підготовки команди, що ним керувала, та для випробовувань самого апарата в кримських горах під Сімферополем було створено спеціальний «місяцедром». У 70-х на Місяць було запущено всього два «трактори» — «Луноход-1» та «Луноход-2». Під час виконання місячної місії «трактористи» теж знаходилися в Криму — у центрі керування в селищі Шкільне. Пізніше зі Шкільного керували роботою космічних кораблів «Союз», брали участь у здійсненні першої міжнародної стиковки «Союз»-«Аполон», відстежували перший, і єдиний, політ радянського «човника» «Буран». Після проголошення незалежності України центр у Криму було майже повністю знищено...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У Харкові зміниться влада?

Регіональні новини Регіон: Харківська область 7759 переглядів

Опубліковано - 20.12.2007 15:16 | Всі новини | Версія для друку

У Харкові зміниться влада?
У Харкові зміниться влада?
Харківський губернатор звернувся до парламенту із поданням: позбавити харків'ян від стихійного лиха, у вигляді мера-регіонала.

Голова Харківської облдержадміністрації, Арсен Аваков у понеділок внесе подання до Верховної Ради України щодо призначення перевиборів міського голови та міської ради Харкова.

Про це він повідомив сьогодні.

«У понеділок, відповідно до ст. 78 ч.4 Закону України «Про місцеве самоврядування», я подам подання у Верховну Раду України щодо призначення перевиборів міського голови Харкова та міської ради Харкова», - сказав він.

За словами члена «Нашої України», відставка харківської міської влади, “про незадовільну оцінку роботи якої свідчить зменшення на 110 тис. кількості голосів, відданих «регіоналам» виборцями під час парламентських виборів цього року, була однією з передвиборних обіцянок Блоку «Наша Україна – Народна Самоборона».

Аваков зазначив, що подання щодо призначення перевиборів міського голови та міської ради Харкова є «надзвичайно серйозним документом, що налічує декілька розділів, у яких детально перелічуються порушення, яких припустився нинішній мер Михайло Добкін». «У деяких випадках рішення має приймати прокурор», - додав голова облдержадміністрації.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Регіональні новини»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли ж ви гризете та їсте один одного, то глядіть, щоб не знищили один одного!”
Біблія

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.