Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Бердичів (Житомирська область) в костьолі Святої Варвари 14 березня 1850 року місцева красуня Евеліна Ганська була повінчана з Оноре де Бальзаком. В цьому ж містечку тривалий час жив Фредерік Шопен, окрім написання музики, він також керував роботами по реставрації тамтешнього органу...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Льоня Космос розпочав кримінальну бузу у столиці?

Пістолетне право 7039 переглядів

Опубліковано - 21.12.2007 12:06 | Всі новини | Версія для друку

Льоня Космос розпочав кримінальну бузу у столиці?
Льоня Космос розпочав кримінальну бузу у столиці?
Захоплення 20 грудня Дніпровської районної державної адміністрації в Києві невідомими людьми, яких супроводжував виконуючий обов'язки заступника голови КДМА Володимир Головач, зупинило прибуття представників СБУ.

Про це повідомив сьогодні депутат Київради Олександр Бригінець, який перебував на місці подій.

За його словами, люди в камуфляжному одягу, які прийшли з Головачем учора ввечері до районної адміністрації, із застосуванням сили проникли в кабінет колишнього голови райадміністрації Олександра Сотникова, а також інші кабінети керівництва району.

Після того, як представники Головача змінили замки на дверях цих кабінетів, вони намагалися покинути приміщення РДА, але депутати Київради, райради, а також інші працівники районної адміністрації заблокували їм виходи.

Невідомі намагалися вибратися з приміщення через вікна, вибивши скло, але цього їм не дали зробити ті люди, які були на вулиці і також виступали на стороні колишнього голови Дніпровської адміністрації Сотникова.

Бригінець також повідомив, що після 24-ї години ночі, дізнавшись про події в Дніпровському районі, до адміністрації прибули депутати Верховної Ради, зокрема Микола Мартиненко і Анатолій Семинога. За словами депутата Київради, навколо будівлі адміністрації зібралося багато автомобілів, на яких під'їхали люди для підтримки як Сотникова, так і Головача.

Про це Бригінцю, за його словами, стало відомо з повідомлень по телефону людей, які перебували зовні.

Близько половини першого ночі до адміністрації прибули співробітники СБУ, які почали фіксувати події, встановлювати осіб, які брали участь в захопленні кабінетів, і розбиратися в ситуації.

Бригінець повідомив, що після цього напруга спала, і люди поступово почали розходитися з районної адміністрації.

Бригінець зазначив, що в результаті цього захоплення постраждав не тільки Сотников, у якого конфліктні стосунки з мером Києва Леонідом Черновецьким, але й виконуючий обов'язки голови РДА, до якого представники команди Черновецького також застосували фізичну силу, поваливши його на підлогу під час захоплення кабінету, хоча до нього не може бути жодних претензій, оскільки він законно обіймає свою посаду на сьогоднішній день.

Водночас, як повідомив Бригінець, захоплення влади в районі не відбулося, оскільки головні документи і печатку люди Головача не змогли захопити. Депутат Київради пов'язує події в Дніпровській адміністрації з тим, що сьогодні в Дніпровському райсуді має відбутися судове засідання з приводу переобрання голови Дніпровської райради.

Бригінець вважає, що представники міської влади не впевнені у тому, що рішення суду буде на їхню користь, і тому завчасно вирішили заволодіти всіма потрібними документами і печаткою, щоб одержати владу в районі.

Як повідомили у прес-службі райадміністрації, на сьогоднішній ранок кабінети їх керівництва опечатано, і в них нікого не пускають.

Як повідомлялося раніше, 13 грудня Президент України своїм Указом звільнив Сотникова з посади голови Дніпровської РДА. 18 грудня відбулося засідання сесії Дніпровської райради, на якій замість Сотникова головою Дніпровської райради була обрана Оксана Мисовська - представник Блоку Черновецького в райраді. Фракції Партії регіонів і Блоку Кличка в Київраді заявили про фальсифікацію голосування за нового голову райради.

Між тим, означений прецедент наочно показує те, що вперто не бажає помітити гаран Конституції - у нього під носом, у столиці, виключно завдяки наявності при владі команди із явно кримінальними нахилами - розпочинаються банальні кримінальні розборки, які не мають аж нічого спільного із Законом. Тим самим, тримаючи й далі на посадах цих безвідповідальних осіб, він порушує не тільки свої передвиборчі обіцянки, а й прямо потурає порушенню прав і свобод киян, гарантованих їм Конституцією України.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Знання певних принципів легко компенсує незнання деяких фактів ”
К. Гельвецій

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.