Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Заліщики (Тернопільська область), після нападу Німеччини на Польщу в 1939 році, деякий час перебував польський уряд. А вже після вступу у війну Радянського Союзу, цей уряд через Румунію евакуюється в Англію, й до 1945 року вважався легітимним урядом Польщі...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Тимошенко пропонує створювати новий фундамент справедливої держави

Подія дня 8172 перегляди

Опубліковано - 10.07.2006 19:06 | Всі новини | Версія для друку

БЮТ переходить у стан створення нового фундаменту для розбудови справедливої і демократичної держави
БЮТ переходить у стан створення нового фундаменту для розбудови справедливої і демократичної держави
Лідер БЮТ Юлія Тимошенко вважає нову коаліцію нелегітимною і заявляє про перехід до радикальних методів протидії.

"Ми переходимо в радикальну боротьбу, ми не дамо сьогодні залишити Україну в тому горі, в яке її завели продажні та безхребетні політики", - сказала вона після засідання фракцій БЮТ та "Нашої України".

За словами Тимошенко, фракція БЮТ усіма законними методами буде боротися за те, щоб "така коаліція не жила".

До того ж лідер БЮТ в черговий раз висловила свої особисті наполягання на дострокових парламентських виборах.

"Наша фракція ще буде це питання обговорювати, але моя особиста позиція – це дострокові вибори парламенту", - заявила Тимошенко.

"І якщо хтось скаже, що вже втомився від цієї постійної політичної боротьби, я і моя команда теж втомилися, але іноді потрібно чіткі рішення приймати. З такою коаліцією майбутнього в України немає, і навіть натяку на майбутнє в нашого народу немає", - додала вона.

"Я можу твердо сказати, що якщо у політичних демократичних сил не залишиться мужності, щоб зупинити цей, по суті, державний переворот, то вважайте, що достойних політиків в Україні немає", - заявила вона, додавши, що це питання буде обговорюватись у фракції, у блоці, але, на її особисте переконання, необхідні дострокові парламентські вибори.

За словами Тимошенко, коаліція у складі Партії регіонів, СПУ та КПУ не є легітимною не лише з політичних, але й з моральних причин.

"Фракція СПУ декларувала помаранчеві цінності, а сьогодні вони підтримали клан. Комуністи декларували комуністичну ідеологію, а зараз практично підтримали олігархів", - заявила Тимошенко.

"Люди за комунно-кримінальну коаліцію не голосували", - сказала вона, додавши, що через порушення всіх процедур і термінів створення коаліції юридичної легітимності також немає.

Також Юлія Володимирівна піддала сумніву легітимність антикризової коаліції з морального боку.

"Сьогодні коаліцію створили комуно-олігархи, тому вона комуно-кланова, або комуно-кримінальна – на це мораль нашого суспільства ніколи не дасть добро, це фактично заганяти нашу Україну на декілька віків назад і повертатися до того, проти чого ми боролись під час нашої революції", - наголосила вона.

Також Тимошенко зауважила, що юридично ця коаліція також нелегітимна, оскільки при її створені були порушені всі процедури – зокрема, не витримані терміни, передбачені Конституцією для формування коаліції.

Ю.Тимошенко підкреслила, що "БЮТ абсолютно чітко буде знаходитись в опозиції, і вважаємо, що всі зради, все моральне падіння, всі підкупи, корупція, які призвели до такого формату коаліції в парламенті, а фактично комуно-олігархічного формату коаліції, всі ці зради, підкупи, ґвалтування і моральні падіння ніколи не дадуть нормальної основи, нормального фундаменту для розбудови справедливої і демократичної держави, і тому ми переходимо в стан самої радикальної боротьби і не дамо Україну залишити в тому горі, в яке продажні безвольні політики завели нашу країну"
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Подія дня»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

...пaтpіoтизм вeликoгo нapoдa має бути віpoю у вeликy і світову міcію цього нapoдa, інакше це бyдe нaціoнaлізм пpoвінційний, зaмкнений і позбавлений світових перспектив.”
Микола Бердяєв

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.