Аратта - На головну

18 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Підлеглі регіонала Зв'ягільського не зробили висновків із минулих трагедій

Скандал 5741 перегляд

Опубліковано - 26.02.2008 14:46 | Всі новини | Версія для друку

Підлеглі регіонала Зв'ягільського не зробили висновків із минулих трагедій
Підлеглі регіонала Зв'ягільського не зробили висновків із минулих трагедій
Керівництво шахти ім. Засядька намагається піддати ревізії висновки Держкомісії про масову загибель людей. Керінички від Героя України Юхима Зв'ягільського себе винними не вважають.

Мінвуглепром та Держгірпромнагляд вкрай занепокоєні станом промислової безпеки, виконавчої та технологічної дисципліни, що склалася на орендному підприємстві «Шахта імені О.Ф.Засядько».

Про це йдеться у спільному листі до Кабінету Міністрів, що був підготовлений за результатами роботи групи фахівців у складі голів двох експертних комісій та їхніх заступників, а також голови і заступника робочої групи із розслідування причин аварії на шахті, повідомила прес-служба Державного комітету з промислової безпеки, охорони праці та гірничого нагляду

Згідно повідомлення прес-служби, стурбованість двох відомств викликає спроба керівництва шахти піддати сумніву висновки Державної комісії з розслідування причин аварії на шахті, що призвела до загибелі 106 гірників, а також намагання застосовувати під час видобутку вугілля технологічні процеси, що були заборонені Держкомісією оскільки визнані потенційно небезпечними і такими, що призведуть до нової аварії.

У спільному листі Мінвуглепрому та Держгірпромнагляду, зокрема, наголошується на необхідності керівництву шахти спрямувати свої зусилля перш за все на підвищення технологічної, трудової дисципліни працівників всіх ланок виробничого процесу з метою підвищення промислової безпеки та недопущення аварій та аварійних ситуацій.

Крім того, у листі зазначається, що акт спеціального розслідування причин аварій на орендному підприємстві «Шахта ім.О.Ф.Засядька» було одноголосно, без зауважень, схвалено всіма членами урядової комісії.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Вони вважають життя наше забавою і житіє прибутковою торгівлею, бо кажуть, то повинно ж звідкілясь мати прибуток, бодай із зла”
Біблія

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.