Аратта - На головну

20 травня 2024, понеділок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Влада відзвітувала про вбивство Гонгадзе

Кримінал 4874 перегляди

Опубліковано - 15.03.2008 17:10 | Всі новини | Версія для друку

Влада відзвітувала про вбивство Гонгадзе
Влада відзвітувала про вбивство Гонгадзе
Апеляційний суд Києва визнав винними трьох колишніх співробітників Міністерства внутрішніх справ у скоєнні вбивства журналіста Георгія Гонгадзе і призначив їм покарання у вигляді позбавлення волі строком від 12 до 13 років.

Відповідну ухвалу суду сьогодні, в суботу, оголосила колегія суддів Палати з кримінальних справ Апеляційного суду м.Києва на чолі із головуючою на судовому засіданні суддею Іриною Григорьєвою.

Обвинуваченому Валерію Протасову суд призначив покарання у вигляді 13 років позбавлення волі, Олександру Поповичу і Валерію Костенку – по 12 років позбавлення волі.

Як наголошується в судовому вироку, ця ухвала може бути оскаржена в касаційному порядку у Верховному Суді протягом місяця.

Водночас ще один обвинувачуваний – колишній керівник цього ж Департаменту МВС Олексій Пукач – знаходиться в розшуку.

Від “Аратти”: “кінці у воду” - саме такі асоціації викликає у нас закінчення цього, втаємниченого від громадськості, судового процесу.

І навіть зараз, коли пролунав вирок особам, визначеним судом у якості вбивць журналіста, ми так і не отримали жодної відповіді на питання: якою такою таємницею державного значення володів убитий журналіст, що судовий процес потрібно було ховати за завісу таємничості?

А може уся ця “страшна таємниця” полягає в тому, що влада, яка по-звірячому убила нашого колегу, продовжує ретельно приховувати справжніх убивць, які ще неодноразово робитимуть свою справу?
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Чудо не суперечить законам природи - воно суперечить нашим уявленням про неї ”
Блаженний Августин

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.