Аратта - На головну

18 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Лавров дипломатично підтвердив, що Путін погрожував знищити Україну

Скандал 5465 переглядів

Опубліковано - 8.04.2008 20:53 | Всі новини | Версія для друку

Лавров дипломатично підтвердив, що Путін погрожував знищити Україну
Лавров дипломатично підтвердив, що Путін погрожував знищити Україну
Головний редактор радіостанції Ехо Москви Олексій Венедіктов взяв інтерв’ю у міністра закордонних справ Росії Сергія Лаврова. І дещо прояснив щодо слів Путіна про Україну.

"Я йому поставив запитання: чи дійсно Путін на саміті сказав Бушу про те, що у разі вступу до НАТО Україна розпадеться і перестане існувати як держава", - зазначив Венедіктов у ефірі радіостанції Ехо Москви.

"Буквально так я поставив питання. Тому що були деякі публікації на цю тему", - додав він.

За словами Венедіктова, у відповідь на його запитання Лавров сказав, що "президент Путін і там, і там - нагадав Бушу, як формувалася Україна у своїх нинішніх кордонах".

"І які є настрої в західній частині і східній. Вважайте відповідь позитивною, але це вже трактування. Тобто він підтвердив, що Путін про це з Бушем говорив, що Україна різна, скажімо так", - додав головний редактор.

Росія докладе усіх зусиль задля того, щоб не допустити вступу України і Грузії до НАТО, заявив також Лавров. На його думку, прийом цих країн у НАТО різко погіршить відносини Росії з Альянсом, провідними його членами і нашими сусідами.

Як повідомлялося раніше, джерело газети КоммерсантЪ у делегації однієї з країн НАТО повідомило, що президент Росії Володимир Путін під час закритого засідання Росія - НАТО висловив сумнів щодо легітимності держави під назвою Україна погрожував її знищенням, як держави.

Фракція Блоку Наша Україна-Народна Самооборона у Верховній Раді закликає главу парламенту Арсенія Яценюка перевірити достовірність можливих висловів Володимира Путіна про його сумнів у територіальній цілісності України.

Конгрес українських націоналістів вимагає від Росії повернення українських етнічних земель до складу України і просить Службу безпеки України надати Володимиру Путіну статус персони нонграта.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Рабом є лише той, кого НЕ печуть кайдани”
Павло ШТЕПА

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.